Šta je sad namerio

GDE JE SADA I ŠTA RADI DONALD TRAMP: Savetnici tvrde da je promenio izgled potpuno! Evo o čemu je reč!

Ljudi bliski Donaldu Trampu, prvi put su istinski srećni zbog njegove promene

Celebrities
Autor:
GDE JE SADA I ŠTA RADI DONALD TRAMP: Savetnici tvrde da je promenio izgled potpuno! Evo o čemu je reč!
Foto: Profimedia

Donald Tramp kakvog je svet poznavao više ne postoji. Na njegovo mesto došla je, barem fizički, druga osoba – sprej za samopotamnjivanje, zbog kojeg mu je lice bilo narandžasto, zamenio je prirodnim sunčevim zrakama; prestao je izbeljivati kosu i pustio je sede, prejedanje brzom hranom, zamenio je zdravom ishranom, a besne izjave, snom za lepotu.

"Izgubio je 7 kilograma od kad je napustio Belu kuću", poverio se Bizis Insajderu jedan njegov savetnik, "njegova tajna je malo golfa i čitav niz pokroviteljstva".

Gubitak kilograma nije mali podvig za 74-godišnjaka kojem su rezultati na poslednjem medicinskom pregledu u junu prošle godine pokazali da ima 110 kilograma - preko kliničkog praga pretilosti. Dobio je uputstvo da smrša 10-15 kilograma.

Donald Tramp
foto: Profimedia

Drugi savetnici koji su se nedavno sastali s Trampom rekli su za Insider da bivši predsednik izgleda srećnije, zdravije, pa čak i vitko - relativno govoreći - otkako je u januaru napustio Vašington.

"Stalno je jeo bombone u predsedničkom avionu," rekao je jedan savetnik koji je svedočio Trampovom smenjivanju. "On je velik čovek s velikim telom i jako je smršao. Ne mogu vam reći koliko, ali mnogo. To možete videti prema njegovim odelima."

Bivši savetnik, koji se s Trampom sreo prošle nedelje tokom niza večera i prikupljanja sredstava u Mar-a-Lagu, rekao je da Tramp izgleda kao da je izgubio devet kilograma.

"Kad sam ga video, izgledao je zdravije i u boljoj fizičkoj kondiciji nego što sam ga video već dugo", rekao je savetnik.

I dok Tramp uživa na floridskom suncu igrajući golf, mnogi republikanci pitaju znači li ovo da se bivši predsednik već ozbiljno priprema za kandidaturu za Belu kuću 2024. godine. Tramp je ranije već nešto govorio o planovima za ponovnu kandidaturu.

"Ako je zaista izgubio deset kilograma, mislim da postoji dodatnih 10% do 15% šanse da se kandiduje", rekao je jedan republikanski političar.

Nitko od savetnika koji su razgovarali sa Insajderom nije rekao da je Tramp kilograme izgubio operacijom ili putem nekih drugih postupaka mršavljenje. Gubitak kilograma pripisali su golfu, redovnim obrocima i provođenju više vremena na suncu.

Tramp je godinama od javnosti pomno čuvao detalje o svom zdravlju.

Tokom kampanje 2016. njegovi su pomoćnici gotovo svakodnevno morali odlaziti u prodavnicu po zalihe keksa, gaziranih napitaka i čokolada.

Službeno, Tramp je bio u dobroj formi. 2016. godine Trampov bivši doktor Harold Bornstejn sastavio je lekarski nalaz koji potvrđuje da je Tramp u "izvanrednom" fizičkom stanju. Dve godine kasnije, Bornstejn je priznao da je Tramp sam napisao taj nalaz.

U januaru 2018. godine tadašnji lekar Bele kuće Roni Džekson dao je Trampovom zdravlju čistu peticu. Nekoliko meseci kasnije, Tramp je nominovao Džeksona za ministra ratnih veterana, a kad se Džekson prošle godine kandidovao za Kongres, Tramp je podržao njegovu kandidaturu.

Kad se u oktobru prošle godine Tramp zarazio koronavirusom, morao je biti hospitalizovan i gotovo stavljen na respirator, iako je javnost bila uverena da su njegovi simptomi blagi.

Belu kuću napustio je 20. januara i odselio na Floridu gde većinu vremena provodi igrajući golf, najdraži mu sport. Vašington Post je izbrojao da je tokom četiri godine mandata odigrao čak 261 rundu golfa.

Savetnici su takođe rekli da je Trmpov prisilni odlazak s Tvitera i Fejsbuka, neposredno nakon napada na Kapitol 6. januara, olakšao njegov um i obuzdao njegovo besno tvitovanje usred noći.

"Predsednik se oseća sjajno, gosti Mar-a-Laga često komentarišu kako dobro izgleda tokom ovih poslednjih nekoliko meseci, a i oseća se sjajno", rekao je svetnik koji je nedavno razgovarao s Trampom o njegovom zdravlju. "Puno mu je bolje sada kada više nema težinu slobodnog sveta na svojim leđima."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs