KIDA SRCE

OPROŠTAJ SUPRUGA OD HELEN MEKRORI KIDA DUŠU: Naoružala nas je hrabrošću i insistirala je da niko ne bude tužan!

Britanski glumac neutešan nakon smrti supruge

Celebrities
14:36h Autor:
OPROŠTAJ SUPRUGA OD HELEN MEKRORI KIDA DUŠU: Naoružala nas je hrabrošću i insistirala je da niko ne bude tužan!
Foto: Profimedia

Britanska glumica Helen Mekrori, poznata po ulogama u filmovima o Hariju Poteru i seriji Bi-Bi-Sija ''Piki Blajnders'', preminula je pre dva dana nakon teške borbe sa rakom u 52. godini.

Damijen Lous (50) se od svoje voljene supruge koja mu je rodila ćerku Manon (14) i sina Gulivera (13), oprostio dirljivim tekstom u Sunday Times-u.

"Bila je omiljena. Nikad nisam nikoga poznavao ko je tako svesno širio sreću. Podsticala nas da budemo hrabri i da se ne plašimo. Kao što je više puta rekla deci: Nemojte biti tužni, živela sam život onako kako sam želela'. Takođe, rekla je deci da se bes pozitivna emocija ako se ispravno koristi i da ne treba da ga se plaše.

Helen Mekrori i Demijen Luis
foto: Profimedia

Neutešni glumac je rekao kako je Helen do poslednjeg dana živela vodeći se svojim principima dobrote i velikodušnosti, te ju je nazvao meteorom u njihovim životima.

"Čak i dok je poslednjih dana života gubila bitku u polusvesnom stanju u razgovoru sa svojim divnim negovateljima, više puta je rekla 'Puno vam hvala" piše glumac koji ističe da nikada nije poznavao nikoga ko je 'toliko uživao u životu'.

Iako je prerano napustila njihovu decu, kako kaže, pripremila ih je za život.

Vedar duh nije je napuštao, a pre smrti, rekla je da želi da suprug ima 'puno devojaka', ali ga je zamolila da sačeka da prođe sahrana.

"Nije pokazala strah, gorčinu, samosažaljenje, naoružala nas je hrabrošću da nastavimo dalje i insistirala je da niko ne bude tužan, jer je i sama bila srećna', zaključio je Damijan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs