PROGOVORILA I BIVŠA

Nakon poraza na izborima oglasila se i Ivana Tramp: Moj bivši muž je jako loš gubitnik, a o Melaniji...(FOTO)

Pre nekoliko dana Donaldu Trampu se život u potpunosti okrenuo naglavačke, kada je izgubio mesto najmoćnijeg čoveka na svetu!

Celebrities
19:44h Autor:
Nakon poraza na izborima oglasila se i Ivana Tramp: Moj bivši muž je jako loš gubitnik, a o Melaniji...(FOTO)
Foto: Profimedia

U borbi za još jednim predsedničkim mandatom u Americi, izgubio je od demokrata Džoa Bajdena. Iako i dalje ne prihvata poraz, uskoro će morati da se odseli iz Bele kuće zajedno s ostatkom porodice. Nakon što se počelo pričati kako će njegova supruga Melanija Tramp čim izađe iz kuće zatražiti razvod, oglasila se i njegova bivša supruga Ivana Tramp s prvim reakcijama na njegov poraz.

"On je loš gubitnik. Ne voli da gubi, ali je spreman da se bori i bori i bori...", rekla je Ivana (71) u razgovoru za magazin People. Uz taj kratak komentar, rekla je da jedva čeka da se cela ova priča završi, jer je stvarno nije briga više za to.

foto: Profimedia

"Bilo kako bilo, samo neka se završi", priznala im je. Dok su svi oko njega, prema svemu sudeći, spremno prihvatili poraz, on i dalje ističe kako su ovi izbori prevara. Bez ikakvih dokaza tvrdi da su mu glasovi ukradeni.

Inače, pre kraja izbora, Ivana je američkim medijima rekla kako u budućnosti, kao predsednicu, vidi svoju kćerku Ivanku.

"Ona je u Beloj kući svaki dan, znate li to? Svakog dana je uz oca. Zna sve što se događa. Definitivno bi jednog dana mogla biti predsednica. Zaista je pametna, lepa je i samosvesna. Što joj još uopše i treba?", rekla je tada ponosno. Tada je komentarisala i sadašnju suprugu bivšeg partnera, s kojim se i dalje svakodnevno čuje.

foto: Profimedia

"Melania jedva čeka razvod od Donalda"

"Razgovaram direktno s gospodinom predsednikom. Obično to budu teme o našoj deci, doduše ponekad i o ekonomiji, ali nikada o drugim ženama iz njegovog života". Ako je suditi po hladnom odgovoru, o Melaniji nema pozitivno mišljenje, a na pitanje smatra li da je dobra Prva dama rekla je: 'Nisam baš sigurna. Vrlo je tiha i zapravo ne posećuje mnogo mesta. Ide na događanja na koja mora da ide, ali ni tada ništa ne priča", zaključila je Ivanka.

(Stil.kurir.rs/Story.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs