Javno prepucavanje

Impotentan je, nije oprao zube od 2019: Šokantne optužbe bivše žene slavnog muzičara!

Skandalozan razvod upravo je postao još skandalozniji

Šuška se
Autor:
Impotentan je, nije oprao zube od 2019: Šokantne optužbe bivše žene slavnog muzičara!
Foto: Profimedia

Bivša žena čuvenog Fila Kolinsa, Orijana Sevej, tužila je muzičara optužujući ga da je odustao od njihovog dogovora prema kojem je trebalo da joj da polovinu kuće u vrednosti od 40 miliona dolara.

U tim dokumentima Kolinsa je opisala kao pustinjaka koji nije oprao zube ili sebe mesecima, piše Page Six.

Orijana, koja je Kolinsu rekla da ide na službeni put i tom prilikom se udala za drugog muškarca, tvrdi da je muzičar 2017. počeo puno da pije i dodaje kako je često "padao od kombinacije lekova na recept i prekomernog alkohola".

Kaže čak kako je u nekoliko navrata udario glavom kad je pao i prijavljivao se u bolnicu pod pseudonimom. Takođe je tvrdila da je do 2019. Kolins "postajao sve depresivniji, povučen, nasilnik i, nakon operacije na leđima, sve više zavistan od antidepresiva i tableta protiv bolova".

Sve ljubavi Fidela Kastra pretvarale su se u pakao: Svaku ženu koja ga je iskreno volela, on je uništio!

foto: Profimedia

"Nije mogao da ima seks. Prestao je da se tušira, pere zube i da se oblači normalno. Zapravo, nije oprao zube ili tuširao se od 2019. do avgusta 2020. kad je otišao iz našeg doma", rekla je Sevej.

Takođe je rekla da on nije u stanju više da pravi pesme ili snima muziku i da je bio "emocionalno i verbalno nasilan" prema njoj, kao i da je često ignorisao potrebe svoje dece.

Kolinsovi advokati tvrde da njena prijava sudu "sadrži litaniju dokazno lažnih, nematerijalnih, drskih, skandaloznih i prevrtljivih optužbi koje nemaju nikakve veze s pravnim zahtevima u ovom slučaju".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs