Ovaj put je definitivno?

Razvode se Kim i Kanje: Starleta angažovala advokata!

Iako se više puta šuškalo kako se par razvodi, izgleda da im je ovoga puta oboma svega dosta

Celebrities
Autor:
Razvode se Kim i Kanje: Starleta angažovala advokata!
Foto: Profimedia

Više različitih izvora potvrdilo je za Page Six glasinu da se jedan od najpopularnijih holivudskih parova, Kim Kardašijan i Kanje Vest, razvodi.

"Kim je već angažovala advokata. Iako sve želi da zadrži dalje od očiju javnosti, neke stvari bile su svima vidljive", priznao je jedan od izvora.

"Već dugo se nije mogao videti venčani prsten na Kiminoj ruci, a Kanje je praznike proveo u vili odvojen od porodice. Kim ga je zamolila da neko vreme provedu razdvojeni kako bi mogli dobro da razmisle o svemu i poslože sve, ali ona je znala da joj je već svega dosta", naveo je izvor.

Izvor je dodao kako je razlog tome najviše činjenica da se Kim "uozbiljila".

"Konačno je odrasla i shvatila šta želi od života. Ozbiljno se prihvatila ideje da postane advokatica i pokrene kampanju za reformu zatvorskog sistema. U međuvremenu, Kanje okolo priča sra*a".

Drugi izvor, blizak Kanjeu, tvrdi da je razlog njihovog razvoda taj što on više nije mogao da izdrži rijaliti život kakav vode Kardašijani.

"Zasitio se svega. Već ranije su pričali o raskidu, ali ovaj put je ozbiljno", rekao je.

Navodno su išli i na bračno savetovanje, ali to im nije pomoglo. Takođe još nisu odlučili ni na koji način će podeliti imanja, novac i starateljstvo nad decom.

Kim i Kanje venčali su se 2014. godine, a u braku su dobili četvoro dece, ćerke Nort i Čikago i sinove Sejnta i Psalma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs