pogledajte

Ponosno nosi svoje godine: Slavna dizajnerka u osmoj deceniji pozirala u kupaćem kostimu i ostavila sve bez teksta!

Da su godine samo broj za čuvenu modnu dizajnerku Dijan Von Furstenberg, ovih je dana potvrdila objavom svoje fotografije u kupaćem kostimu i bez trunke šminke

Star look
Autor:
Ponosno nosi svoje godine: Slavna dizajnerka u osmoj deceniji pozirala u kupaćem kostimu i ostavila sve bez teksta!
Dijan Von Furstenberg, Foto: Profimedia

Proslavljena belgijska dizajnerka, koja je u Božićnoj noći proslavila 74. rođendan, svojim brojnim obožavateljima na Instagramu odlučila je da se predstavi u maslinasto zelenom modelu kupaćeg kostima.

- Jesam li luda što sam objavila ovakvu fotografiju?, ispod svoje objave zapitala se dizajnerka pritom poručivši svima da ponosno nose svoje godine jer su one dokaz da smo živeli. 'Ljubav za sve', zaključila je 74- godišnja Belgijka.

Osim u kupaćem kostimu,Dijan Von Furstenberg na spomenutoj fotografiji osvanula je i bez trunke šminke, a njen potez pozdravile su i brojne poznate dame uključujući 62- godišnju američku glumicu, Endi NMekdauel i majku Kardašijanki, Kris Džener.

Tokom impresivne karijere modne dizajnerke, Dijan Von Furstenberg redovno je osnaživala žene, a u intervjuu za američki tabloid Page Six osvrnula se upravo na njih.

'Volim biti žena...ali želela sam da vodim muški život u ženskom telu. S takvim životom počela sam vrlo rano i svim bih ženama poželela da ga i same iskuse', jednom je izjavila.

Fotografijom u kupaćem kostimu 74- godišnja dizajnerka, čiji su zaštitni znak postale haljine na preklop, pridružila se 71- godišnjoj kolegici Veri Veng koja je prošle godine javnost podjednako uspela oduševiti fotografijom u kupaćem kostimu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs