pogledajte

Melanija Tramp ponovo pogađa u centar: Ove cipele su oličenje luksuza! (FOTO)

Nakon što je ispred Bele kuće dočekala božićnu jelku visoku pet metara, uskoro bivša prva dama Amerike, Melanija Taump, sa suprugom Donaldom organizovala je tradicionalno pomilovanje čurki uoči Dana zahvalnosti, a pažnju javnosti i ovoga je puta privlačila svojim modnim izdanjem

Moda
Autor:
Melanija Tramp ponovo pogađa u centar: Ove cipele su oličenje luksuza! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Nakon svečanog preuzimanja jelke, koja će ovih praznika krasiti Plavu sobu predsedničke rezidencije u Vašingtonu, 50- godišnja Slovenka plenila je pažnju na tradicionalnoj ceremoniji pomilovanja ćuraka, koja se u Beloj kući uoči Dana zahvalnosti održava od 1863. godine.

Kao nebrojeno puta do sada Melanija je i ovoga puta pomoć za kreiranje besprekornog modnog izdanja zatražila od svog dugogodišnjeg stiliste i dizajnera, Hervea Pijera.

Melanija i Donald Tramp prvi put u javnosti nakon poraza na izborima: Lica sve govore! (FOTO)

Svoju slavnu klijentkinju Pjer je odlučio da obuče u model strogog kaputa od tvida s potpisom poznatog italijanskog dvojca Dolče i Gabane, a koji je javnosti predstavljen u sklopu njihove prošlogodišnje kolekcije namenjene zimskoj sezoni.

Iako je reč o kaputu iz prošlogodišnje kolekcije italijanskog brenda, na pojedinim stranicama i dalje je dostupan u prodaji po ceni od gotovo 2.000 evra.

Prva dama izgleda kao milion dolara: Još jedan modni pogodak Melanije Tramp! (FOTO)

foto: Profimedia

Laskave dužine midi, navedeni kaput pri Melanijinom kretanju do stola sa ćurkom otkrivao je crni model kožne suknje do kolena koji je, kako saznajemo, delo njenog ličnog stiliste, a njenim nošenjem ponovo je dokazala da nije imuna na aktuelne modne trendove.

Celokupno izdanje Melanija je zaokružila parom crnih salonki s bež kapicom na prstima, koje izgledom imitiraju prepoznatljive modele s potpisom Šanel, a reč je o cipelama s potpisom njenog omiljenog dizajnera obuće, Manola Blanika.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs