Oslonac cele porodice

OVO JE LICE NJENE NAJVEĆE LJUBAVI: Nataša Ninković oduševila fotografijom! (FOTO)

Niko kao majka!

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Da li ste znali da je Nataša Ninković, koja je rođena u Trebinju, zapravo Crnogroka i po ocu i po majci?

- Familija mog oca Branka Ninkovića je već tri stotine godina naseljena u Hercegovini. Tamo su stigli iz Crne Gore. I danas u blizini Šavnika postoji selo koje se zove Ninkovići. Tri veka smo opstajali kao čestiti ljudi i postajali dični Hercegovci. Branko je pre nego što je došao u Trebinje živeo u selu neobičnog imena – Necvijeće. Moja majka Milena Vujačić je poreklom iz Grahova, takođe iz Crne Gore, ali je zbog života u Trebinju i ona postala Hercegovka - ispričala je svojevremeno Nataša.

Inače, njen otac je po profesiji bio inženjer, dok je majka Nataše Ninković radila u tekstilnoj industriji.

Majka Nataše Ninković njena je najveća životna podrška

Iako poznata po tome da nerado govori o privatnom životu, lepa glumica u svakoj prilici ističe veliku vezanost za majku, od koje je, kako kaže, uvek dobijala samo beskrajnu ljubav i apsoltunu slobodu, bez sputavanja.

Baka Milena i danas je veliki oslonac svojoj slavnoj ćerki, ali i unucima Matiji i Luki, koji je obožavaju.

- Odrastala sam pod jasnim pravilima. Postojao je red, poštovali su se stariji, držalo se mnogo do rodbinskih veza, slavio se Božić, slava Sveti Jovan, pa je i ono malo lične slobode koju sam imala bilo pod velikim okriljem tradicije - otkrila je jednom prilikom Nataša Ninković i naglasila da su je roditelji klasično vaspitavali, učeći je dobroti, solidarnosti, poštenju i istini.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...