OBJAVA O KOJOJ SE PRIČA

JELENA ĐOKOVIĆ PONOVO NAPRAVILA POMETNJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: O ovoj objavi svi pričaju! (FOTO)

Samo jednom obajvom je uspela da izazove burne reakcije

Vip priča
Autor:
JELENA ĐOKOVIĆ PONOVO NAPRAVILA POMETNJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: O ovoj objavi svi pričaju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jelena Đoković je još jednom uspela da izazove burnu reakciju korisnika društvenih mreža. Naime, one često iznosi svoje stavove o najrazličitijim temama, a neretko zbog svog mišljenja se nađe na meti osude i oštrih komentara.

Sada se bavila onim što su nam roditelji i društvo usadili, a to je kakve žene treba da budu, odnosno da li je nepodnodno da žena zna da kuva. Još su nam bake govorile da put do muškog srca vodi preko stomaka, a Novakova supruga je to pitanje i pokrenula, piše Lepaisrećna.

“Žena mora da zna da kuva“, navodi se u Jeleninoj objavi koju je dopunila konstatacijom:

“Moraš uvek bar nešto da mu spremiš. Zar ne? To je put do njegovog srca“, zapitala je Jelena sve one koji je prate na Instagramu.

Onda se osvrnula i na rečenicu koju je većina žene često čula od svojih majki ili baka.

Instagram
foto: Printscreen Instagram / jelenadjokovicndf

“Ja sam u tvojim godinama znala sve da kuvam “, pisalo je u trećem storiju na I šta je Jelena napisala "I šta ćemo sad".

Novakova supruga je još jednom uspela da izazove žustre reakcije. Dok jedni misle da je potpuno prirodno da sve ono što naučimo u roditeljskom domu, verovanja, i uverenja i principe, prenosimo na svoju decu kao neku vrstu nasleđa, drugi smatraju da uvek imamo mogućnost izbora.

Instagram
foto: Printscreen Instagram / jelenadjokovicndf

“Sama tema je vrlo zanimljiva za diskusiju i udara baš u centar svega onoga što smo naučili kao klinci. Žena mora da je dobra kuvarica je evergreen klasik“; “I šta je u tom loše? Ne verujem da bilo ko želi da odgoji devojčicu a da je ne nauči da kuva. Valjda je to prirodno i normalno, a kada se i sinu pokaže i on nauči onda je JackPot “, samo su neki od komentara na Jeleninu temu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs