slomljena od bola

VILA PAJKIĆ OBJAVILA DIRLJIVU FOTGRAFIJU NA GODIŠNJICU ISIDORINE SMRTI: Evo šta je poručila svojoj majci! (FOTO)

Vila Pajkić pre godinu dana ostala je bez velike životne podrške, svoje mame Isidore Bjelice.

Vip priča
Autor:
VILA PAJKIĆ OBJAVILA DIRLJIVU FOTGRAFIJU NA GODIŠNJICU ISIDORINE SMRTI: Evo šta je poručila svojoj majci! (FOTO)
Instagram / vilapajkic, Foto: Instagram / vilapajkic

Baš kao i njena majka, Vila je veliki borac, pa se uprkos neopisivom bolu potrudila da sa svojim životom nastavi dalje, a da svoje uspehe posveti upravo Isidori. Ipak, danas je neutešna, skrhana bolom i slomljena, jer je od Isidorine smrti prošlo već godinu dana.

Vila Evanđelina Pajkić zajedno sa bratom Lavom i ocem Nebojšom majci je tokom borbe sa teškom bolešću bila velika podrška. Ipak, uprkos svom trudu, Isidora je izgubila bitku za život i svoje voljene napustila je pre tačno godinu dana.

Njena deca, veliki borci nastavili su dalje da žive, nižući uspehe na koje bi njihova majka bila izuzetno ponosna. Ipak, danas je njihova bol nemerljiva, a Vila Pajkić majci je uputila i emotivnu poruku uz niz fotografija, koje predstavljaju najlepše trenutke Isidorinog života.

- Najviše isto zauvek - napisala je Vila opisavši ljubav prema majci.

Inače Vila Pajkić studira Modni dizajn uspešan je student i daje sve od sebe kako bi opravdala poverenje, koje joj je majka neizmerno poklanjala.

- Umetnički sam tip, odmalena me je najviše zanimalo crtanje. Moji roditelji su to rano primetili, bili su svesni da se u većini školskih predmeta neću pronaći. Čekali su da dođe vreme za studije i da napokon počnem da se bavim stvarima koje mi dozvoljavaju da se izrazim onako kako želim. Mama mi je i pronašla fakultet na kom trenutno studiram - rekla je jednom prilikom za "Hello!" i dodala:

- Uvek me je podržavala. Savetovala me je da budem svoja i slobodna. Htela je da se bavim onim što me čini srećnom, a to što sam izabrala da se bavim dizajnom naročito joj je prijalo. Radovala se što je prenela na mene ljubav za umetnost i modu - rekla ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs