Pogledajte

MEGAN NA 40. ROĐENDAN OBJAVILA POSEBAN SNIMAK: Pratioci je napljuvali! (VIDEO)

Na kraju videa pojavljuje se i Hari, koji žonglira u dvorištu

Celebrities
Autor:
MEGAN NA 40. ROĐENDAN OBJAVILA POSEBAN SNIMAK: Pratioci je napljuvali! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Megan Markl povodom četrdesetog rođendana objavila je prvi video u kojem se pojavljuje nakon rođenja ćerke Lilibet Dajane, piše Page Six.

Vojvotkinja od Saseksa video je snimila u svom domu u Montesitu u Kaliforniji, a u jednom trenutku može se videti Meganin radni sto na kojem se nalaze nikad viđene porodične fotografije.

Za snimak koji je objavila na Instagram profilu fondacije Archewell, Megan je angažovala glumicu Melisu Mekarti. Cilj joj je bio da promoviše svoj novi projekat 40x40, kojim želi da pomogne ženama koje su ostale bez posla zbog pandemije. U pozadini se može videti jedan od njenih pasa sklupčan na jastuku iza nje.

Na kraju videa pojavljuje se i Hari, koji žonglira u dvorištu. Uz komentare podrške, našli su se i oni iz kojih se može videti da ljudi još uvek Megan ne mogu oprostiti njenu prošlost, porodične odnose i luksuz u kojem živi.

"Kako lepa ideja, nadam se da ćeš i ti provesti 40 minuta s ocem jer je vreme dar; Dobro je videti da imaš klovnna za žongliranje; Najbolji deo celog ovog videa je pas", samo su neki od komentara pratilaca koje video nije impresionirao.

Tokom razgovora pažnju su privukle Meganine dve dizajnerske ogrlice koje predstavljaju horoskopske znakove njene dece, sina Arčija, koji je rođen u znaku Bika, i ćerke Lilibet, koja je rođena u znaku Blizanaca.

Ogrlice je dizajnirao Logan Holovel. Reč je o komadima od 14-karatnog zlata i dijamanata ili belih safira. Ogrlica posvećena Arčiju košta 1.600 dolara, a cena ogrlice posvećene ćerki je 1.785 dolara.

Zajedljivi komentari na račun videa u kojima se vojvotkinja zalaže za pomoć ženama u egzistencijalnom škripcu stoga možda i ne čude.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs