Slavi 62. rođendan

Zvali su je kornjača iz blata, jedva se spasila iz kandži sekte: Životna priča Mišel Fajfer!

Oduvek važi za jednu od najlepših žena sveta

Vip priča
11:06h Autor:
Foto: Profimedia

Mišel Fajfer danas slavi 62. rođendan, a i dalje može da se pohvali mladolikim izgledom. Neki su je svrstavali uz rame sa Džulijom Roberts koju su često proglašavali najlepšom ženom na svetu, ali ova glumica se nije oduvek smatrala lepoticom.

 

Ovo je njena životna priča!

 

- U detinjstvu sam hodala kao patka i imala sam ogromna usta. Zvali su me blatnjava kornjača, otkrila je Mišel.

 

Bila je najviša u razredu i volela je da se potuče sa dečacima. Nije znala da se ponaša u muškom društvu i nije izlazila na sastanke. Često je izostajala sa nastave, a prvi automobil, crveni Mustang, razbila je pod uticajem opijata.


Njen otac je bio trgovac, a majka domaćica, pa su Mišel usmeravali ka obrazovanju. U srednjoj školi zanimali su je samo časovi glume. Nakon mature prijavila se na izbor lepote i odnela titulu "Miss Orindž Kantri". To ju je ohrabrilo da se prijavi i na izbor za Mis u Los Anđelesu. Iako nije ostvarila značajan uspeh, to joj je otvorilo vrata u svet glume.

 

Bio sam ruina od čoveka, dok nisam sreo nju: Evo kako je Kristina promenila Kevina Kostnera! (FOTO)

foto: Profimedia

Upoznala je agenta koji joj je pomogao da zaigra u televizijskim reklamama, a kasnije i u serijama, pa i u filmovima. Debitovala je u televizijskoj seriji "Fantasy Island", a uloge je dobijala zbog izgleda. Kada se doselila u Holivud, pala je pod uticaj kulta "breatharianism". Njihove teorije temelje se na uverenjima da osoba može da živi bez hrane i vode i da se hrani vazduhom i sunčevim zracima.


- Igrali su se sa mnom i terali me da doniram novac njihovoj organizaciji. Kada sam razgovarala sa bivšim pripadnikom pokreta, on mi je opisao manipulaciju kroz koju je prošao. Tada sam shvatila da sam bila deo sekte - ispričala je glumica, a da pobegne od njih, pomogao joj je prvi suprug. S 22 godine udala se za glumca Pitera Hortona. Na medenom mesecu saznala je da je dobila ulogu u "Briljantinu 2" i odlučila da se posveti karijeri. To je narušilo njihov odnos, pa su se razveli 1988. godine.


- Ako me danas pitate, bila sam premlada. Zapravo, oboje smo bili premladi – ispričala je glumica. Uloga u filmu "Lice s ožiljkom" zamalo joj je izmakla, ali na zahtev producenta, reditelj ju je angažovao. Nakon toga sve je bilo lakše. Struka je više nije gledala samo kao lepoticu nego i kao talentovanu glumicu.

 

Silovali je na filmu, postala je zavisnica i umrla od raka: Potresna životna priča Marije Šnajder! (FOTO)

foto: Profimedia

Na šarm Mišel Fajfer je pao i glumac Val Kilmer. Pisao joj je poeziju, ali to je bila samo kratka avantura. Osim što je već imala status glumice A-liste, Mišel je bila jedna od najatraktivnijih u Holivudu. Muški deo publike uzdisao je kada se u "Betmanu" pojavila u seksi kostimu. Ali njoj to nije bilo tako zabavno iskustvo.

- Osećala sam se kao u vakuumu. Stalno sam se otkopčavala da se ne bih onesvestila - otkrila je glumica koju su hteli i u filmu "Niske strasti".

Kada je počela da gubi nadu da će pronaći srodnu dušu, u njen život ušetao je televizijski scenarista Dejvid I. Keli .


- Pomirila sam se s tim da sam jedna od onih koje mogu da održe dužu ljubavnu vezu. Ali s druge strane, jako sam želela decu, a nisam htela da ih imam ako nisam u braku - govorila je Fajfer. Iako je razmišljala i o muškarcu koji će joj bez obaveza napraviti dete, odlučila se za usvajanje. Dva meseca pre nego što je usvojila devojčicu, upoznala je Kelija na sastanku na slepo. Nekoliko meseci kasnije uplovili su u bračnu luku. Ubrzo je ostala trudna i malena Klaudija Rouz dobila je brata, Džona Henrija.


Još nekoliko godina je radila punom parom, pa se nakon filma "Beli oleandar" posvetila porodici. I dalje je glumila, ali nije imala toliko angažmana kao ranije. Porodicu je stavila na prvo mesto, ali nije ih izlagala javnosti. U muža Kelija je i dalje zaljubljena kao i prvog dana.

 

- Sladak je, inteligentan i ima dobar smisao za humor, kao i veliko srce. Dobar je otac i skoro svakog dana mi šalje cveće - rekla je i dodala da se trude da imaju vreme samo za sebe. Jednom mesečno odlaze na večeru bez dece, koja su danas već odrasla.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...