Raskalašni život

Kako je propao Čarli Šin (54): Zbog poroka izgubio novac, posao, zdravlje - sve!

Zbog uživanja u uslugama prostitutki, zaradio je i HIV virus, pa je i sam zarazio druge žene

Vip priča
Autor:
Kako je propao Čarli Šin (54): Zbog poroka izgubio novac, posao, zdravlje - sve!
Foto: Profimedia

Kontroverzni glumac Čarli Šin je još osamdesetih godina prošlog veka postao zavistan od droge, alkohola i prostitutki. Na poroke je trošio vrtoglave iznose, a sada su mu najveći rashodi alimentacije koje plaća bivšim suprugama Doni Pil, Deniz Ričards i Bruk Miler.

Nekada je bio najplaćeniji glumac, zarađivao po 135 hiljada evra po jednoj epizodi serije Dva i po muškarca, a poslednjih godina njegovo pojavljivanje u javnosti i slava su se smanjili.

Danas je napunio 54 godine, iza sebe ima gomilu skandala kojima je punio naslovnice stranih medija, ali sve manje novca. Neto vrednost njegovog bogatstva ukupno iznosi oko miliona dolara, dok je ranije "težio" gotovo milijardu.

Čarli je u svom životu imao razne faze. Od drogiranja i alkoholisanja, priznanja da je HIV pozitivan, pa sve do vežbanja joge i zdrave ishrane.

Krajem 2015. razvratni život glumca rezultirao je HIV-om. Holivudski glumac spavao je s više od 3.000 žena, a jedna od njih ga je i tužila jer je prećutao da je zaražen. HIV-om ga je zarazila transseksualna prostitutka s kojom je imao polni odnos.

Kako sam postala omiljena kučka na svetu: Dirljiva ispovest Džoan Kolins o momentu kada joj se promenio život! (FOTO)

foto: Profimedia

"Svi oni koji su dolazili kod njega u vilu morali su da potpišu ugovor o neotkrivanju podataka jer bi, u protivnom, sledila tužba od oko 80 hiljada evra. To se uglavnom odnosilo na prostitutke", rekla je Čarlijeva bivša asistentkinja.

Za noć sa prostitkuom davao je po 2 hiljada evra bez problema.

"Moj život bi se mogao svesti na samo tri reči: droga, seks i alkohol", rekao je Šin pre nekoliko godina.

Njegova raskalašnost smetala je njegovim roditeljima i bližoj rodbini pa je nakon njihove intervencije otišao na rehabilitaciju. Isprva nije uspeo da se reši poroka, ali se vraćao u ustanovu za rehabilitaciju i ako mu je verovati na reč, već više od godinu dana nije popio ni kapljicu alkohola.

"Odlično se osećam. Nije bilo lako, ali sam uspeo da izađem iz toga svega. Ma čim sam ja uspeo bez alkohola i droge jednom, znao sam da mogu opet jer imam to u sebi. I evo, i sad sam uspeo", rekao je početkom godine.

Poslednje reči Odri Hepbern na samrtnoj postelji: Molim vas samo za jednu stvar!

foto: Profimedia

Od 3.000 žena s kojima je spavao, s njih tri ima decu.

Bio je veren sa Keli Preston (53) za koju se šuškalo da ju je upucao u ruku, a ljubio je i najpoznatiju svodnicu Hajdi Fliz (53). Zbog njega je Hajdi završila u zatvoru, ali ga je neizmerno volela.

Bio je u braku s Donom Pil, Deniz Ričards i Bruke Miler, kojima sada plaća pozamašan iznos za alimentaciju, što je zapravo i jedan od glavnih razloga zbog čega se njegovo bogatstvo drastično smanjilo poslednjih godina. Godišnje plaća više od tri miliona dolara na ime alimentacija.

Glavni izvor prihoda bila mu je serija Dva i po muškarca koja se snimala od 2003. do 2015. godine. Međutim, 2011. Čarli je dobio otkaz i njegovo mesto zamenio je Ašton Kučer.

Puno toga je uticalo na njegov prestanak snimanja sitkoma - vređao je producenta serije Čaka Lorea (66) i tvrdio da je premalo plaćen za svoj posao. Tražio je veći honorar po epizodi, što mu se nije ostvarilo pa je na setu često divljao.

Da je živa, umrla bi od tuge: Šta je uradila porodica Arete Frenklin nakon njene smrti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs