selidba na vidiku?

Velika odluka Megan i princa Harija: Prijatelji otkrili kakvu promenu planira kraljevski par!

Vojvotkinja od Saseksa i princ Hari pred potezom koji će im promeniti život

Celebrities
Autor:
Velika odluka Megan i princa Harija: Prijatelji otkrili kakvu promenu planira kraljevski par!
Foto: Profimedia

Megan Markl (38) i princ Hari (34) navodno razmišljaju o selidbi u Ameriku, prenose svetski mediji.

Izbor nove lokacije pao je na Malibu, omiljeno mesto brojnih poznatih ličnosti poput Leonarda Di Kaprija i rijaliti zvezde Kim Kardašijan.

Posle Ibice, na redu je Azurna obala: Bahatost i neverovatno licemerje Megan Markl i princa Harija! (FOTO)

foto: Profimedia

"Megan i Hari traže ovde kuću, čuo sam da su zainteresovani za Malibu. Poznavajući Megan i u razgovoru s njom, shvatio sam da joj nedostaje dom. Megan je devojka rođena u Los Anđelesu, vaspitana je tu, prijatelji su joj ovde i mnogo toga je povezuje s Holivudom. Ovde je moguće živeti bez stresa i velikog publiciteta. Los Anđeles i Kalifornija su veliki, lako može da se pobegne s porodicom na neka mesta i isključi se od svih ostalih", izjavio je za The Daily Express Frai vlasnik jednog kafića u Los Anđelesu i dodao da je prednost života u Malibuu što ljudi svakodnevno viđaju poznate ličnosti, ali ne žude za fotografisanjem i ne mešaju im se u život.

Vojvotkinja od Saseksa i i princ Hari već su se našli na meti kritika zbog svoje raskošne potrošnje, uključujući 2,4 milona funti za obnovu kuće u Vindsoru. Takođe, kritikovani su i za korišćenje privatnih aviona i jahti dok drugima govore o ekološkim problemima.

Mudra Megan Markl: Kršenje tradicije maskirala u šlihtanje kraljici!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs