dirljivo

Svet priča o ogrlici od testenine koju je Megan dobila od dečaka: Iza poklona se krije srceparujuća priča! (VIDEO)

Vojvotkinja od Saseksa je u Melburnu dobila unikatan modni dodatak, ogrlicu od testenine od šestogodišnjeg dečaka

Celebrities
20:18h Autor:
Svet priča o ogrlici od testenine koju je Megan dobila od dečaka: Iza poklona se krije srceparujuća priča! (VIDEO)
Foto: Printscreen Jutjub/WalrusRider

Megan Markl je tokom turneje po Australiji sa suprugom princom Harijem u masi ljudi primetila jednog dečaka koji je čvrsto držao upečatljiv natpis iza kojeg se ustvari krije veoma dirljiva priča.

Naime, na natpisu je pisalo"Napravio sam ti ogrlicu", a čim je Vojvotkinja od Saseksa spazila mališana prišla mu je sa širokim osmehom na licu, prihvatila poklon i bez oklevanja ogrlicu stavila oko vrata.

Dečak Gavin je ogrlicu napravio od testenine koju je obojio zlatnom bojom, te komadiće testenine poređao na običnu traku.

Priča i fotografije obišle su svet, a Gavinu su obožavatelji predložili da nastavi da pravi ogrlice i da ih prodaje. Dečak najpre to nije želeo, ali kad mu je majka savetovala da novac od prodaje da u humanitarne svrhe, kako to čine njegovi uzori Hari i Megan, pristao je.

Nadimak koji su joj dali govori sve o njenom ponašanju: Ovako zaposleni u kraljevskoj palati zovu Megan Markl! (FOTO)

Na taj potez motivisao ga je gubitak mlađe sestre koja je došla na svet kao mrtvorođenče pre četiri godine, što je Gavina i celu porodicu jako pogodilo.

"Kroz gubitak je prošao zajedno s nama i želeo bi da pomogne drugima koji se nađu u sličnoj situaciji", rekla je gospođa Hazelwood.

Gavin je uz očevu pomoć izradio internet stranicu na kojoj se njegove ogrlice od testenine prodaju za 20 dolara po komadu. Već prvi dan prodato ih je 18, ali Gavin kaže da se time ne planira baviti u budućnosti.

Megan i Harija dočekao je obučen u uniformu mladog avijatičara. Mnogo čita o pilotima i njihovim junačkim podvizima te u budućnosti, kako kaže, vidi sebe kao pilota.

Poput prave princeze: Da li je ovo najlepša haljina koju je Megan Markl nosila do sada? (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs