Neprimereno ponašanje

Veliki peh: Megan Markl osramotila kraljevsku porodicu! (FOTO)

Stručnjak za bonton Vilijam Henson komentarisao je kako novopečena vojvotkinja i njen princ rado imaju opušten pristup javnosti, ali da je Megan Markl ovaj put malo preterala

Vip priča
Autor:
Veliki peh: Megan Markl osramotila kraljevsku porodicu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Život nije lak za 37-godišnju vojvotkinju od Saseksa– svi paze na sve što radi i govori. Stoga nije ni čudo da se Megan Markl dogodio mali propust po pitanju finog ponašanja kad je tokom fotografisanja u Velingtonu ostavila ruke u džepovima.

Svet priča o ogrlici od testenine koju je Megan dobila od dečaka: Iza poklona se krije srceparujuća priča! (VIDEO)

foto: Profimedia

Stručnjak za bonton Vilijam Henson komentarisao je kako novopečena vojvotkinja i njen princ rado imaju opušten pristup javnosti, ali da je Megan Markl ovaj put malo preterala. Henson je takođe prilično siguran kako se to neće ponoviti. Dodao je kako su ruke u džepovima ipak "korak previše u opuštenom i neprofesionalnom" ponašanju za predstavnicu kraljevske porodice.

"Je li ovo kraj sveta? Nije. To je samo sitnica u inače besprekornom ponašanju Megan Markl koja se lako da popraviti do sledećeg pojavljivanja u javnosti", zaključio je Vilijam Henson.

Nadimak koji su joj dali govori sve o njenom ponašanju: Ovako zaposleni u kraljevskoj palati zovu Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Stručnjak za govor tela Džudi Džejms nedavno se osvrnula i na gotovo neprekidno držanje za ruke Megan Markl i princa Harija. Njeno mišljenje je kako je u pitanju dobar način za sinhronizaciju pokreta i komunikaciju bez govora.

Megan Markl je trudna i čeka svoje prvo dete s princem Harijem. Vojvotkinja bi trebalo da se porodi u proleće 2019.

Par je tokom svoje poseta Novom Zelandu posetio centar koji održava programe za mlade koji žele da se bave filmom. Pre Novog Zelanda, Megan Markl i princ Hari posetili su Australiju, Fidži i Tongu.

Poput prave princeze: Da li je ovo najlepša haljina koju je Megan Markl nosila do sada? (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs