otkriveno

Isplivali novi detalji o svađi prinčeva Harija i Vilijama: Evo ko je upleo prste!

Iako su princ Čarls i princeza Dajana dali sve od sebe da im sinovi budu u svemu jednaki, stariji članovi kraljevske porodice i osoblja su im radili iza leđa

Šuška se
17:57h Autor:
Isplivali novi detalji o svađi prinčeva Harija i Vilijama: Evo ko je upleo prste!
Foto: Profimedia

Novi dokumentarac o životu princa Vilijama i princa Harija otkriva sve o njihovom detinjstvu i načinu odgajanja koje su primenili princ Čarls i pokojna princeza Dajana. Strogo čuvane tajne britanske kraljevske porodice sada su

isplivale u javnost.

Naime, iako su pokojna princeza Dajana i princ Čarls odlučili da sinove odgajaju na isti način, te da će princ Hari imati iste mogućnosti kao i njegov stariji brat koji će postati kralj, u sve se umešala kraljica Elizabeta II.

Novi izgled buduće kraljice: Kejt Midlton se pojavila sa novom frizurom, a ovo je tajna njene savršene kose! (FOTO)

foto: AP / Matt Dunham

Tvrdili su kako je Vilijam njihova budućnost, da ono sto Čarls i Lejdi Di rade

nema smisla, te su se svim silama trudili da mu obezbede bolje obrazovanje.

Osim toga, Vilijam je provodio više vremena sa prabakom.

Izvori bliski kraljevskoj porodici otkrivaju kako trzavice između prinčeva traju već godinama - od vremena kada je princ Hari počeo da izlazi sa Megan Markl.

Iako se pričalo kako su braća izgladila odnose kada je princ Hari posetio Veliku Britaniju, izvor otkriva je za magazin People ispričao kako to nije tačno.

"Nisu se rastali u dobrim uslovima, ali im je laknulo da je gotovo", ispričao je izvor, koji veruje kako im ova daljina prija.

"Možda Megan i Hari nisu dobro razmislili kada je trebalo, ali želeli su da budu srećni. Ko može da ih krivi za to?", zaključio je izvor.

Megan Markl poslala snažnu poruku: Supruga princa Harija napokon može da priča šta želi! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs