OSTAVIO SVE BEZ REČI

Šestogodišnjak spasio sestru od besnog psa: Njegova hrabrost oduševila je najpoznatije akcione junake Holivuda! (VIDEO)

Nakon što je priča o šestogodišnjem dečaku iz Vajominga, koji je stao ispred dve godine mlađe sestre kako bi je zaštitio od besnog psa, pa je kao posledicu njegovog napada zaradio čak 90 šavova po licu, obišla svet, malenom Bridžeru Vokeru javio se i kapetan Amerike iz filmskog hita "Osvetnici", kao i Halk, Spajdermen, Volverin...

Vip priča 18.07.2020. - 12:37h Autor: Stil / tportal.hr
Foto: Printscreen Youtube / CBS 17

Zvezda filma 'Osvetnici', poznat i kao kapetan Amerike, Kris Evans ostavio je bez reči šestogodišnjeg Bridžera Vokera, dečaka iz Vajominga, koji je prošle nedelje spasio svoju dve godine mlađu sestru od napada nemačkog ovčara koji ih je napao. Maleni Bridžer pokazao je neviđenu hrabrost i postavio se ispred psa kako on ne bi povredio njegovu sestru, ali na kraju je on postao žrtva psa bez nadzora.

Zbog ugriza po licu i telu 'zaradio' je oko 90 šavova, a iako je pretrpeo teške povrede, smogao je snage, uzeo sestru za ruku i odveo je na sigurno. Njegova hrabrost ostavila je sve bez reči, pa tako i Krisa Evansa, koji je odlučio da snimi video i da pošalje Bridžeru, a koji je dečakova tetka objavila na Instagramu.

 

'Prijatelju, ti si pravi heroj i to što si ti uradio je neverovatno hrabro, tako nesebično i tvoja sestra je prava sretnica što upravo tebe ima za starijeg brata. Tvoji roditelji su sigurno neizmerno ponosni na tebe', govori Kris Evans pa nastavlja:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

'Nastavi da budeš takav čovek, ljudi kao ti su nam potrebni. Drži se! Znam da će ti oporavak biti težak, ali na osnovu ovoga što sam video, mislim da ne postoji mnogo toga što bi tebe zasutavilo.' Dečak se, nažalost, zbog težine povreda, nije mogao nasmejati, ali sreća da se na njemu se mogla videti, poebno nakon što mu je kapetan Amerike poručio će mu poslati orginalni štit iz filma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

Inače, nije Kris Evans jedini akcioni junak koji je stupio u kontakt sa šestogodišnjakom. Javio mu se i Mark Rafalo, koji je glumio Hulka, Spajdermen Tom Holand kao i Volverin Hju Džekmen.

 

'Ja nisam 'Osvetnik', ali znam kako izgleda superheroj kad ga vidim. Jedino što se mogu nadati da ću biti upola hrabra u životu, kao što si ti u svom', napisala mu je En Hetavej.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs