ona nema dlake na jeziku

Snežana Dakić o srpskim muškarcima, njihovim automobilima i kompleksima: Surovo iskreno! (FOTO)

Poznato TV lice Snežana Dakić ispunjena je na mnogim poljima. Pre svega, majka je ćerke Laure koja je početkom maja napunila 13 godina, ima dugogodišnju uspešnu karijeru, a iako nema emotivnog partnera, ona je srećna.

Vip priča
Autor:
Snežana Dakić o srpskim muškarcima, njihovim automobilima i kompleksima: Surovo iskreno! (FOTO)
Snežana Dakić, Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Kao neko ko je godinama gradio uspešnu karijeru, ne libi se da govori o stvarima o kojima mnogi ćute, pa često na svom profilu na „Instagramu” izražava stavove na različite teme. Ovog puta dotakla se veze između dobrih automobila i privlačnosti.

– Kad uz muškarca ide ovakav auto, žene se na njega lepe, makar bio rugoba. Kad ga vozi žena, muškarci beže od nje, najčešće zato što misle da je „prejaka” i dominantna, a oni vole da su jači. Takvoj ženi „ništa ne treba”, „nije je potrebno dopuniti”, „ne bi se dala preoblikovati”, ne vide šta bi joj oni mogli pružiti, u društvu takve žene osećali bi se nedovoljni – kaže Snežana i ističe da jake žene muškarci često zanemaruju.

– Takvu ženu neki muškarci odaberu, a onda je zanemaruju, vređaju ili psihički zlostavljaju, ne bi li joj ubili samopoštovanje, da bi je spustili na svoj nivo, ili dokazali sebi da ona nije ništa naročito i da su oni isto. Iako njoj taj auto nije ni služio da njega ponizi, niti da produži polni organ. A kod muškaraca to često jeste natkompenzacija. Ne kažem da je to uvek slučaj. A neki bi takvu ženu izbegavali zato što misle da auto nije njen, nego nekog muškarca, „baje” ili „batice”, pa ga ona samo vozi. To bi bio češći slučaj nego da žena sebi može da priušti ovakav auto sama, od svog posla. Možda ima uspešnog oca ili brata – navodi Snežana i naglašava da je dobar auto često kompenzacija za brojne nedostatke.

– A ima i onih muškaraca koji ovakve modele povremeno iznajmljuju, radi lažnog predstavljanja ili plaćaju lizing neko vreme, takođe radi razmetanja i osvajanja simpatija suprotnog pola. Jer, kojim bi drugim sredstvima, u slučaju da nisu šarmantni zgodni i duhoviti… A sa žaljenjem moram da konstatujem da najčešće nisu. Jer oni koji su izučavali neku ekspertizu i brusili oštroumnost, nisu stigli da zarade, bar ne toliko. Čast izuzecima – tvrdi Snežana koja priznaje da čezne da vidi dobrog frajera za volanom besnog automobila.

– Ali za svog života retko kad sam videla dobrog frajera za volanom luksuznog automobila. Bar ne u našem srpskom regionu. A možda sam ja ipak mnogo probirljiva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs