sve je sama napravila

Brak Snežane Dakić se raspao zbog novca: Imala sam sve ono što smatram da jedna modna ikona treba da ima! (FOTO)

Snežana Dakić razvod od bivšeg supruga Vladmira Mikića nije lako podnela, ali s vremenske distance od šest godina može otvoreno da govori o tom teškom životnom iskustvu. Sada je bez ustezanja otkrila da je problem između njih nastao i zbog neslaganja u vezi s rasploganjem novca – dok je ona bila štedljiva, Vladimir je bio drugačiji.

Vip priča
Autor:
Brak Snežane Dakić se raspao zbog novca: Imala sam sve ono što smatram da jedna modna ikona treba da ima! (FOTO)
Snežana Dakić, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

– Udala sam se kada sam već imala sve. Od devedesetih sam morala da gradim karijeru, kada je bio slom banaka i bankarskog sistema. Mom ocu koji je radio u inostranstvu propala je sva štednja. Vaspitana sam da budem racionalna i štedljiva. Jedan od razloga zašto je moj brak propao je raspolaganje u novcu. Htela sam da se štedi, Vladimir je smatrao da treba biti raskalašniji. Prosto, on je puno je zarađivao i imao drugačiju porodicu. Uvek su bili bogati i uspešni i deda i otac i majka. Dok smo mi bili drugačiji, svi moji su zapamtili glad. Majka nije bila gladna, ali kako da ti kažem babe, dede i naši preci jesu. Mnogo toga iz podsvesti nam diktira kako će nam biti u životu. Nikada nisam volela da se rasipam – kazala je Snežana za „Grand“ magazin i istakla da se bojala oskudice.

– Nisam se nikada plašila gladi, ali se uvek nekako plašim ako izbije neka oskudica i ako ne budemo mogli da kupujemo novu garderobu. Pomislim nekada sam baš bahata, ovaj višak garderobe mi smeta u ormaru. A šta ako dođu devedesete kad sam posmatrala onu rolku u izlogu, moja plata zbog inflacije je bila dve marke, a rolka 60 maraka. Nama je da se uvek obučemo luksuz, jer smo uvek na nekoj granici da se priušti ili se ne priušti – izjavila je Dakićeva i istakla da je od plate mogla sebi da priušti sve što je želela.

– Imala sam svoj stan u vlasništu, koji sam sama kupila od svog posla, sa onim garderoberom koji izgleda kao soba. Vozila sam lep auto koji sam sebi kupila, Guči tašne, sve ono što smatram da jedna modna ikona treba da ima.

Sve sam to sebi sama mogla da priuštim – zaključila je Snežana Dakić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs