Neverovatno

Iza savršene fasade krije se brak pun ljubomore i svađe: Otkriveni detalji ljubavnog života najlepše glumice(39)! (FOTO)

Život nije i ne može biti bajka, pa makar pripadao i najlepšoj glumici Holivuda

Vip priča
Autor:
Iza savršene fasade krije se brak pun ljubomore i svađe: Otkriveni detalji ljubavnog života najlepše glumice(39)! (FOTO)
Foto: Profimedia

Džesika Alba jedna je od najvećih prirodnih lepotica Holivuda koja s godinama izgleda kao da nije ostarila ni dana. No, ono o čemu se preterano ne govori je njen ljubavni život koji je uvek izvan svetala reflektora.

Njeno srce već godinama pripada samo jednom muškarcu, suprugu Kešu Vorenu s kojim je dobila i tri devojčice. No, njihova ljubavna priča za sobom nosi i veoma zanimljivu prošlost.

Naime, upoznali su se još davne 2004. na setu filma "Fantastic Tour".

"Odmah nakon što sam ga upoznala, nazvala sam prijateljicu i rekla da sam upoznala muškarca koji mi je ostavio osećaj kao da ga znam celi život i da ga želim upoznavati celi život", otkrila je u intervjuu za Kosmopoliten 2010.

No, u to se vreme glumica viđala s drugim muškarcem pa su Keš i ona nastavili da grade prijateljstvo. Ali, stvari su s vremenom došle na svoje pa su tako postali par. Tada su krenuli i prvi problemi. Keš je odmah počeo forsirati da se njih dvoje venčaju te je bio neverovatno ljubomora pa ga je glumica ostavila u junu 2007. nakon tri godine veze.

"Keš ju je neprestano optuživao da koketira s drugim muškarcima. Čak su mu i njegovi prijatelji govorili da se sabere, a onda je njoj prekipelo", otkrio je izvor blizak paru 2007.

No, već je u decembru postalo poznato kako glumica nosi njihovo prvo dete. Par se i dalje nastavio svađati za vreme njene trudnoće, a ona je priznala kako ga je u to vreme čak dva puta izbacila iz kuće. "Pitao me je: 'Je li to zato što si trudna? Nadam se da se zato ovako ludo ponašaš'. 'Nema to nikakve veze s tim', rekla sam mu".

Ali svoje su probleme rešili pa se i venčali mesec dana pre nego što je na svet došla njihova prva kćerka. Venčanje je održano u strogoj tajnosti, a na njemu nije bilo zvanica, samo mladenci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs