saznajte više

Moćni muškarci su uvek njen izbor: Sve ljubavi Elene Karić! (FOTO)

Za nju se u šali govorilo da ima takav uticaj na muškarce da može da otvori školu za zavođenje. Ipak, ona za sebe kaže da nije nikakva seks-bomba, već mama za poneti. Evo prave istine o Eleni Karaman

Vip priča
Autor:
Elena Karić, Foto: Kurir / Marina Lopičić

Najstarija ćerka modne kreatorke Verice Rakočević rođena je 30. septembra 1971. u Beogradu. Oprobala se u svetu manekenstva i novinarstva, ali je na kraju odabrala da se bavi dizajnom enterijera. Iako uspešna u svom poslu, javnosti je zanimljiva zbog svog burnog emotivnog života.

Početkom devedesetih godina Elena se udala za fudbalera Predraga Peđu Mijatovića

Prvi put se u ulozi majke ostvarila kada je imala tek 19 godina, rodivši sina Luku.

– Hvala ti što si me uveo u magično iskustvo koje se zove biti majka. Imala sam samo 19 kad si me blagoslovio svojim bićem. Rasli smo zajedno. Luka, moje prvo magično zvezdano dete, ti predstavljaš čistu ljubav – obeležila je 28. rođendan sina njihovom zajedničkom fotografijom.

S proslavljenim fudbalerom dobila je i sina Andreja koji je rođen sa cerebralnom paralizom i koji je, nažalost, preminuo 2009. sa 13 godina.

– Poštujući dan rođenja mog drugog sina Andreja, koji nam je došao kao najveća lekcija uvodeći me u carstvo Morgana. Prošlo je 26 godina od duboke intimnosti sa boginjom tame – napisala je Elena na „Instagramu” na dan kada bi njen sin proslavio dvadeset šesti rođendan.

Elena i Predrag okončali su brak 2001. godine

Nakon burnog razvoda, Elena je započela vezu s kontroverznim biznismenom Andrijom Draškovićem. Ubrzo su dobili sina Matiju.

Ljubav s Jugoslavom Karićem dogodila se na prvi pogled

Iako je po njenim rečima ona retko bila ona koja je pravila prvi korak sa sinom Hafe i Dragomira Karića to je učinila. Upozanali su se sasvim slučajno na proslavi BK televizija, a kako Elena nije znala da je on naslednik porodice Karić raspitala ko je dasa koji tako dobro izgleda. Upoznali su ih zajednički prijatelji, a Jugoslav je od prvog trenutka znao da je ona žena koju želi da odevede pred oltar.

Elena i Jugoslav: Buran razvod još burnijeg braka

Iako su godinama živeli u skladnom braku, do 15. godišnjice, po svoj prilici, nisu uspeli da stignu. Da u njihovom odnosu stvari nisu u najboljem redu, nagađalo se već neko vreme, a krajem 2019. godine Jugoslav je to na šaljiv način demantovao.

– Šta da vam kažem, neka pišu o svemu, pa i o nama. Došao je red i na nas, dugo nas nije bilo u novinama. Čekam Elenu da se vrati iz prelepog Perua, da vidimo kako ćemo i šta ćemo… Imamo ozbiljan problem, kokoške ćemo lako podeliti, njoj 25, meni 25, koze – svakome po jedna, ali imamo problem s kravama, imamo ih pet i ne znamo kako da ih podelimo – našalio se on, ističući da nema govora o razlazu.

Upućeni tvrde da se razvod već uveliko dogodio i da su i Jugoslav i Elena nastavili dalje sa emotivnim životima. Elenu već duže vreme domaća javnost povezuje s njenim dugogodišnjim prijateljem, fotografom Dušanom Reljinom, a jedan njegov komentar učinio je sve izvesnijim.

– Boginja u telu žene – napisao je on i time još više probudio sumnje u postojanje romanse među njima.

Iako još uvek nije poznato da li su Elena i Jugoslav ostali u prijateljskim odnosima, sin Simeon će biti ono što ih zauvek povezuje.

Elena je i ovoga puta ostala uzdržana za medije, ali čini se da je ova fatalna Beograđanka započela još jedno emotivno poglavlje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...