Našla sreću

Varala skoro svakog momka, a onda je srela njega: Sedam godina mlađi muž stao na kraj njenom divljem, ljubavnom životu!

Elsa Pataki karijeru je započela u rodnoj Španiji, a pre braka s Krisom Hemsfortom imala je buran ljubavni život

Vip priča
Autor:
Varala skoro svakog momka, a onda je srela njega: Sedam godina mlađi muž stao na kraj njenom divljem, ljubavnom životu!
Foto: Profimedia

Španska glumica i manekenka Elsa Pataki i njen sedam godina mlađi suprug, glumac Kris Hemsfort razdoblje karantina provode u Australiji, a slavni par često na društvenim mrežama otkriva detalje svog privatnog života.

Pataki oboava da dane provodi u bikiniju i da smelo pokazuje zavidnu figuru. Glumica će ovoga vikenda proslaviti 44. rođendan, a tim povodom prisetili smo se detalja iz njenog života.

Slavna lepotica odrasla je u Madridu, a još kao devojčica počela se zanimati za novinarstvo, koje je kasnije i upisala na fakultetu. Tokom studija upisala je časove glume te je od školovanja odustala kako bi pokrenula karijeru. Glumila je u brojnim španskim serijama i filmovima, koji su je kasnije odveli i do Holivuda.

Pojavila se kao Elena Neves u franšizi filmova "Brzi i žestoki" te je postala sve češća tema američkih medija otkako se pojavila na velikom platnu uz slavne glumce poput Dvejna Džonsona. U isto vreme se počela baviti i modelingom, a zbog uloga u filmovima dobijala je sve češće angažmane.

Pataki je uz zavidnu karijeru imala i buran ljubavni život. Od 2004. do 2006. godine bila je u vezi s francuskim glumcem Mičelom Jounom, koji ju je ostavio kada je otkrio da ga vara. Mičel je samo hteo da je iznenadi na rođendan dok je snimala film "Zmije u avionu" u Kanadi, no kada je stigao u hotel, imao je šta videti - Elsa se ljubila s filmskim producentom. On joj je samo dao buket ruža pa se odmah vratio kući.

S Andrienom Brodijem vezu je započela 2006. godine, a on joj je godinu kasnije kupio stan u Njujorku za rođendan. Zajedno su jedno vreme živeli u tom stanu, ali 2009. godine ljubav među njima je pukla. Glumca upoznaje Krisa 2010. godine preko zajedničkih agenata.

Iste su se godine venčali, a danas imaju troje dece, kćerku Indiju Rouz i blizance Tristana i Sašu. Par je jedno vreme živeo u Los Anđelesu, ali preselili su se u njegovu rodnu Australiju 2015. godine, gde i danas žive. Mnogi tvrde kako su jedan od najstabilnijih slavnih parova, a sudeći prema svemu, zaista uživaju u životu zajedno te im godi život u Australiji. Oboje i dalje glume, a porodicu i poslovni život očigledno sjajno usklađuju.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs