Ljubavna priča

Bio sam ruina od čoveka, dok nisam sreo nju: Evo kako je Kristina promenila Kevina Kostnera! (FOTO)

Glumac je prolazio razne uspone i padove, a onda je sreo nju...

Ljubav i zavođenje
11:46h Autor:
Foto: Profimedia

Kevin Kostner (64) je američki glumac poznat širom sveta. Teško da postoji osoba koja nije gledala film "Telohranitelj", u kojem je igrao glavnu ulogu. Kostner je dobitnik Zlatnog globusa i Oskara (za film Ples sa vukovima), glumio je u desetinama popularnih filmova.  

 

Međutim, život mu nije bio tako radostan. Kevin Kostner je morao da prođe kroz uspone i padove, sve dok konačno nije upoznao ženu koja mu je promenila život. Vratila mu je veru u ljubav, želju da postane bolji...

 

Dok je na ekranu bio čovek pun samopouzdanja, jak, pobednik, u privatnom životu je doživeo razočarenje za razočarenjem. Iz braka sa prvom suprugom Sindi Silva dobio je troje dece... Od nje se razveo 1994. godine. 


Holivudski šmeker napunio 64 godine: Kako je vozač autobusa postao najveća filmska zvezda!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin and Christine Costner (@kevin.christinecostner) on

 

Izgledalo je da ga u životu ništa ne može iznenaditi, a onda je upoznao manekenku i dizajnerku torbi, Kristinu Baumgartner. Kako se ispostavilo, to je bila ljubav za ceo život!

 

Sve je počelo 1994. godine. Tada Kostner još nije ni poznavao Kristinu, ali je njegov brak doživljavao svoj krah. Mnogo je oklevao da okonča bračnu zajednicu, ponajviše zbog dece. Kevin je hteo da spase porodicu. Na kraju su on i njegova tadašnja supruga dali zajedničku izjavu:

 

"Posle 16 godina braka, doneli smo ovu tešku odluku - da se razvedemo. Odlučili smo da okončamo brak. Razvodimo se apsolutno mirno: pošto smo prvo prijateljski rešili sva finansijska pitanja i pitanja vezana za starateljstvo nad decom. Bez uvrede i propusta, gotovo je..."

 

Nakon razvoda, Kevin se sastajao sa različitim ženama, ali je isto tako brzo raskidao veze. Čak ni rođenje nezakonitog sina Lijama 1996. godine, nije ništa promenilo. Glumac  je čak pomišljao i da nije više sposoban za duge veze. 

 

Međutim, sve se promenilo 1999. godine, kada je na golf terenu upoznao Kristinu.

 

"Kada sam upoznao Kristinu, nisma ni slutio da se opet mogu zaljubiti u nekoga," priseća je Kevin Kostner.

 

"Ali čim smo počeli da se družimo, izlečio sam se od pesimizma. Bilo je to kao da me je nepoznata sila iznova sastavljala iz hiljadu delova, koji su mi do tada bili slomljeni. Kao da sam se ponovo rodio."

 

Iako je odnos izmešu Kristine i Kevina bio divan, par je raskinuo.  Činjenica je da Kevin nije bio spreman za venčanje i brak. Razlog je bio taj da se on i Kristina nisu složili oko pitanja dece.

 

 

Tom Henks: Ovo su moja pravila za srećan brak dug 31 godinu! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Costner Fan Germany (@kevincostner_fan_germany) on

 

"Strah mi nije dozvolio da se oženim Kristinom. Ona je zaista želela dete, dok ja nisam bio siguran da ću tom detetu biti dobar otac," priznao je glumac.

 

Kristina je bila nepokolebljiva: sanjala je da će roditi dete. Stoga su 2002. godine, nakon 4 godine veze - raskinuli.

 

"Rekla mi je: Volim te i čekaću te. Ali ne zadugo. Ako se predomisliš, vrati se i ja ću te prihvatiti, " priseća se Kostner reči koje mu je Kristina rekla tada kada su raskinuli.

 

"I ja sam to uradio. Ne bih mogao da živim bez Kristine," iskren je glumac.

"Probudio sam se jedno jutro i pomislio: Izgubiću najlepšu ženu na planeti. Ona je spremna da bude sa mnom do poslednjeg daha, a ja se plašim da imam decu? Ne smeš da propustiš ljubav. Samo reci Da!"

 

2003. godine, Kevin i Kristina su se venčali na jednom ranču u blizini Aspena. Venčanje je bilo intimno, čak su mu prisustvovale dve Kevinove kćerke iz prvog braka.

 

Bez obzira koliko se Kevin bojao da ima više dece, ubrzo je ponovo postao otac. Prve tri godine, par je odlučio da živi samo za sebe, ali već 2007. godine na svet je došao njihov prvi sin Kajden.

 

Od tog momenta Kevin Kostner se potpuno menja. Više se ne pojavljuje u skandal rubrikama. Postao je uzoran suprug i otac - pravi porodični čovek.

 

Za Hafington Post, glumac je odgovorio na pitanje novinara kako bi hteo da ga deca pamte:

 

"Mislim da sam se igrao sa njima. Nikad nisam razgovarao sa njima, već sam uvek sedeo i igrao se sa njima. I bilo nam je sjajno, nismo se plašili nikoga i ničega!"


Metju Mekonahi se pohvalio svojim roditeljskim tehnikama: Mi stvarno rasturamo! (FOTO)

foto: Profimedia

 

15 godina nakon venčanja, Kevin Kostner priznaje da je postao još srećniji: "Zaljubio sam se u život, suprugu i decu!"

 

"To ne znači da više ne moram da radim na vezama. I dalje se trudim jer imam troje dece koja moraju da žive u skladnoj i dobroj porodici.

 

Imam veoma lepu ženu i ne želim da ona gleda nikog drugog sem mene. Zato se trudim da za nju budem poseban, a ne kao svi ostali..."

 

Na pitanje novinara koja je tajna za njegov srećan brak, Kevin kaže:

 

"Možda je to sposobnost da priznam grešku i zatražim oprost. Znam da zvuči jednostavno. Ali iz nekog razloga, mnogim ljudima je teško da kažu "Izvini". Ne treba se bojati da priznate  voljenoj osobi da niste bili u pravu i da žalite. To samo jača vezu."

 

(Stil.kurir.rs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria de los Angeles Casola (@cachorramaria) on

 

 

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs