podrška

ISPOVEST SRĐANA ĐOKOVIĆA O ŽIVOTNOJ DRAMI: Život mi je visio o koncu, danima ništa nisam jeo!

Noletovom ocu je život visio o koncu, a sada je prvi put progovorio o teškom periodu

Celebrities
16:16h Autor:
ISPOVEST SRĐANA ĐOKOVIĆA O ŽIVOTNOJ DRAMI: Život mi je visio o koncu, danima ništa nisam jeo!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Najbolji teniser sveta Novak Đoković često ističe koliko mu je podrška porodice bila važna da se popne na tron. Majka Dijana i otac Srđan odricali su se da bi Nole mogao da trenira i bili uvek uz njega, a on je sada u svakom trenutku uz njih.

Jedan posebno težak momenat za njihovu porodicu desio se kada je Srđan imao veliki zdravstveni problem, sepsu.

"Bilo je teško, imao sam sepsu i jedno tri nedelje život mi je visio o koncu. Prebacili su me u Minhen jer nisam imao uslove za lečenje. Nole je igrao završni turnir u Londonu i tu pobedu je posvetio meni. Hteo je da bude sa mnom i da ne ide na turnir, ali sam mu rekao: ‘Ne”. Ti tati daješ snagu kad igraš i pobeđuješ’", ispričao je Srđan Đoković, gostujući u emisiji “Dnevni red” na televiziji “B92” kome je život spasao ruski biznismen Genadi Timčenko koji ga je svojim privatnim avionom prebacio na kliniku u Nemačkoj.

Srđan Đoković
foto: Kurir/Dado Đilas

Srđan je ranije govorio da su lekari sumnjali da se zarazio od igle, prilikom primanja injekcije protiv bolova.

"Dobio sam sepsu, vodu u plućima, asepse po celom zadnjem delu tela, naročito u sakralnom delu. Bio sam na aparatima, danima ništa nisam jeo, imao sam 68 kilograma. Sam Bog me je spasao i Presveta Bogorodica.

Zahvaljujem im na tome, naročito mojim najbližima, koji su bili uz mene, supruzi Dijani, sestri Jeleni i bratu Goranu. Nisu se odvajali od mene tih pet nedelja, kao i još šest-sedam nedelja u toku oporavka", ispričao je otac Novaka Đokovića.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs