BIO JE NA VRHUNCU SLAVE DEVEDESETIH

MALO KO ZNA DA JE ĆERKA SLOBODANA MILOŠEVIĆA BILA U VEZI SA OVIM PEVAČEM: Niko nije upoznao pravu Mariju osim mene!

Popularni dens muzičar koji je bio u romansi sa ćerkom Slobodana Miloševića je najveću slavu stekao upravo devedesetih

Celebrities
Autor:
Foto: PrintscreenJutjub/Azra Redžić Radulović

Nakon prve emitovane epizode serije "Porodica" koja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života porodice bivšeg srpskog i jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića, reakcije publike su burne.

 

Poslednji dani zajedničkog života bračnog para Milošević, uoči njegovog odlaska u Centralni zatvor, prikazani su u mini seriji koja je sinoć digla društvene mreže na noge.

U prvoj epoizodi se prikazao lik Marije Milošević koju tumači glumica Tijana Marković.

 

Lik Marije Milošević privukao je veliku pažnju javnosti, a malo ko zna da je ćerka bivšeg predsednika SR Jugoslavije bila u vezi sa pevačem Ivanom Gavrilovićem, turbo folk zvezdom devedesetih, a sadašnjim učesnikom "Parova".


"Niko nije upoznao pravu Mariju Milošević, osim mene, to mogu slobodno da kažem", rekao je svojevremeno u emisiji "Goli život" i dodao:

Ivan Gavrilović
foto: Kurir/Dragana Udovičić

 

"Dugo je ona bila, praktično, jedini disident u Miloševićevom režimu. Prva je, i to bez pardona, upozoravala oca da će ga zbog njene majke Mirjane Marković i brata Marka, na kraju obesiti na Terazijama".


Gavrilović je ispričao i kako ga je usred jednog letovanja u Grčkoj otela Udba i to po nalogu Mire Marković. Bilo je odlučeno da ga potpuno unište. Čak su mu, bio je kategoričan, ukrali i turbo-folk, koji je on izmislio pesmom "200 na sat", pa se, navodno zbog toga, povukao iz javnosti.

 

"Devedesete godine bile su veoma opasne i promenile su mi život. Našao sam se na mestu na kome nije trebalo da budem. Godine prolaze, neko veruje, neko ne veruje, ali je važno da mi je glava na ramenima i za to mogu samo da zahvalim bogu, ali vreme je zaista bilo opasno ", pričao je Gavrilović.

 


"U to vreme nisam osećao nikakvu opasnost, putovao sam po svetu, više sam bio u inostranstvu i avionu nego ovde. Išao sam u Ameriku, Australiju, Afriku, ceo Zapad sam obišao. Nisam tražio ništa, nikakav novac, nije mi ništa bilo potrebno da budem popularniji, a desila se i ta zaljubljenost i veza sa Marijom. Verovatno je to bilo sumnjivo, a kasnije sam trpeo razne pritiske i imao probleme, pa sam morao i da prekinem karijeru", rekao je Ivan.

 

"Pitaju me „kako je preko, putuješ“, ja im kažem „lepo je“. Šta sam znao, klinac od 23 godine, politika me nije zanimala. Verovatno je neko procenio, ko je ovaj mali, ofarban u plavo, putuje u inostranstvo, možda su mislili da sam neki špijun. Nisam mislio da mogu bilo koga da ugrozim. Meni je krivo što mi neko nije rekao „beži, mali, nije ti ovde mesto, to je ćerka predsednika, najlepši si na estradi, lepo pevaš, imaš zelene okice, ajde se skloni“. I ja bih otišao i ne bih je nikad pozvao, moja priča može da bude nauk generacijama - otkrio je pevač.


"Samo mi je žao što sam ja ispao žrtveno jagnje okoline. Ceo taj neki događaj da prođem na turbulentan način i da se dosta toga obije meni o glavu posle toga.

 

Ja kao klinac od 25-26 godina mislim da nisam bio dovoljno svestan u šta ulazim, a ni dovoljno pametan da postoje drugi aršini koji te mogu dovesti u nezgodnu situaciju. Ja sam sebi posle toga spasavao život, a mislilo se da sam imao neke benefite. To nije Marija kriva, nego kome je to smetalo. Mogao je da kaže: Mali, idi tamo", Mnogo sam izgubio dana i godina da bih se vratio u neku normalu i život", rekao Gavrilović.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...