NOĆ U VILI MIR

OVO JE MILAN MARIĆ PITAO ČEDU JOVANOVIĆA: Kako je izgledala kobna noć u vili Mir!?(FOTO)

Glumac Milan Marić tumači političara Čedomira Čedu Jovanovića u mini TV seriji "Porodica", čija se prva epizoda emitovala sinoć na RTS 1.

Celebrities
Autor:
Foto: Printscreen/Instagram/Eugensmesni

Dobro je poznato da je Čedomir Jovanović jedan od aktera događaja koji su prethodili hapšenju Slobodana Miloševića u vili Mir. Jovanović je bio jedan od "pregovarača" o mirnoj predaji Miloševića - i noć je proveo upravo u Vili. Kako je izgledala ta napeta noć koja je bila na ivici incidenta, Jovanović nikada do kraja nije otkrio.

 

Milan Marić, koji u seeriji Porodica tumači ulogu Čedomira Jovanovića, je nedavno otkrio da se, kada je dobio ulogu, čuo sa Čedom Jovanovićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

- Kada mi je potvrđeno da sam dobio ulogu, čuli smo se telefonom i mene nije zanimalo da mi prepričava šta se tamo događalo, jer smo mi već imali gotov scenario, zanimalo me je da mi kaže kako se osećao pre, tokom i posle tih sati provedenih tamo, da li ga je bilo strah i kakav se odnos stvorio među njima za to vreme. Zapravo, imao sam nekoliko konkretnih pitanja, iako je ta tema nešto o čemu bi moglo da se priča danima, pogotovo sa ovom vremenskom distancom i svim onim što se odigralo od tog dana pa sve do danas u ovoj zemlji - rekao je Marić za "Blic".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FILMITV.RS (@filmitv.rs)

Serija "Porodica" prikazuje se 20 godina nakon hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, i prati poslednjih 48 sati zajedničkog života članova porodice Milošević.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...