Iskreno

BORIS ISAKOVIĆ O ULOZI SLOBE MILOŠEVIĆA: Ronio sam suze na kraju nad celim regionom!

Svi pričaju o sinoćnoj premijeri serije "Porodica"

Celebrities
Autor:
Foto: ATA Images

Boris Isaković maestralno je odigrao ulogu Slobodana Miloševića u seriji "Porodica", o čemu svedoče i brojne pohvale gledalaca na društvenim mrežama.

 

On je u intervjuu za "NIN" izjavio da mu je bilo izuzetno mučno da se vrati 20 godina unazad, ali i da je doživeo svojevrsnu katarzu nakon što je pogledao seriju.

"Želim pozitivno da razmišljam čak i usled svega ovoga što živimo danas. U tom smislu samo očekujem da gledaoci procene i kažu da li im se sviđa ili ne. To je ono što je najvažnije. Odgledao sam seriju doživevši neverovatnu katarzu. I to ne kažem da bih vas ubedio da je gledate, već zato što smo to svi doživeli gledajući je. Ronio sam suze na kraju. Ali ronio sam ih nad svima nama. Nad čitavim regionom. Cela Jugoslavija mi je bila u svesti u tom trenutku, iako je već tada kada se radnja dešava bila rasturena i ako je ostala samo krpa od nje", ističe Isaković, te navodi kako mu je bilo da se vrati u vreme od pre 20 godina.


"Strašno. Mučno. Da čoveka obuzme jeza i egzistencijalni strah. Naučili smo ili možda smo utvrdili davno naučeno da komšiju, ili ne daj bože suseda druge nacionalnosti, treba baš mrzeti, onda obazrivo i sa velikim nepoverenjem gledati i od njega uvek očekivati najgore. A onda smo to počeli da primenjujemo i između nas samih. I eto takva smo mi porodica danas. A najstrašnije je što ne verujemo da jedinstvo i slogu, "jer samo sloga Srbina spašava", možemo da tražimo izvan nacionalnog", istakao je između ostalog Boris Isaković.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...