Sofija naručila fritezu, a umesto toga u kutiji videla šok: Momentalno joj "obelela kosa", Srbi česti kupci ovog sajta

Nakon što je Sofija naručila sa Amazona svoju fritezu, u kutiji je doživela umesto te friteze, pravo zaprepašćenje.

Lifestyle
Autor:
Sofija naručila fritezu, a umesto toga u kutiji videla šok: Momentalno joj "obelela kosa", Srbi česti kupci ovog sajta
Foto: Printskrin@sofiaserrano97/X

Sofija je naručivši svoj u fritezu preko globalne trgovinske platforme Amazon, očekivala da joj to i stigne u kutiji, međutim, šokirala se kada je videla zapravo pravog guštera.

Sofija Serano je naručila aparat na sajtu, ali tvrdi da joj je umesto toga poslat živi reptil. Otvorila je kutiju i pronašla španskog kamenog guštera unutra.

Objavivši na svom Iks profilu, Sofija je podelila sliku neverovatnog paketa u postu koji je od tada postao viralan. Iako se Amazon od tada izvinio za isporuku, razlozi zašto je i kako ovo stvorenje završilo na pragu Sofijine kuće ostaju nejasni.

Jedan zbunjeni Iks korisnik je napisao: "Odakle to???? Iz Singapura?? Ima takvih i vrlo je uobičajeno videti ih na ulici."

Kameni gušteri se obično nalaze u stenama i žbunju u Španiji ili Portugalu i trenutno su ugrožena vrsta.

Nedavni incident, dogodio se isto kada je kupac preko Amazona u Bengaluruu u Indiji otvorio svoju isporuku samo da bi na svoj užas otkrio da sadrži otrovnu zmiju. Kupac je želeo da kupi džojstik za igranje video igrica, ali kada je otvorio kutiju, otkrio je kobru sa naočarima zalepljenu za traku paketa.

Ova vrsta zmije je veoma otrovna i autohtone su u Karnataki, državi na jugu zemlje. Odgovarajući na njenu objavu, Amazon je napisao: "Žao nam je što znamo za neprijatnosti koje ste imali sa Amazon narudžbom. Želeli bismo da ovo proverimo. Molimo vas da podelite potrebne detalje ovde, a naš tim će vam se obratiti na uskoro", piše "Dejli Miror".

Srbi često vole da kupuju stvari preko Amazon platforme, no, kako se ne bi dogodio ovaj incident, važno je da obrate pažnju na to da li je kupac legitimni prodavac, kao i odakle dolaze. Poželjno je pogledati i recenzije i komentare koje bi dale dodatan uvidu u korisničko iskustvo, i potvrdu da je prodavac zaista legitiman.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs