OBNOVLJENA VEZA ODJEKUJE PLANETOM

DŽEJ LO I AFLEK SE NE ODVAJAJU JEDNO OD DRUGOG: Uhvaćeni u kući latino dive u Majamiju, ljubili se u teretani! (FOTO)

"Benifer" ponovo uhvaćen zajedno

Ljubav i zavođenje
12:27h Autor:
DŽEJ LO I AFLEK SE NE ODVAJAJU JEDNO OD DRUGOG: Uhvaćeni u kući latino dive u Majamiju, ljubili se u teretani! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon što je svetom odjeknula vest o obnovljenoj vezi latino dive Dženifer Lopez (51) i glumca Bena Afleka (48) mediji ne prestaju da pišu o nekada omiljenom paru poznatom po nadimku"Benifer".

Prve zajedničke fotografije koje su zabeležili paparaci 17 godina posle raskida, podstakle su priče o pomirenju, a sudeći prema novim slikama i činjenici da sve više vremena provode zajedno jasno je da varnice ponovo sevaju.

Naime, nakon romantičnog odmora u Montani, gde glumac ima imanje, par sada vreme provodi u Majamiju- i to ni manje ni više nego u kući latino dive.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Paparaci su ih uslikali na balkonu, a pratili su ih i na putu do teretane.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Džej Lo je za odlazak u teretanu obukla beli top koji je otkrivao njene trbušnjake, a iskombinovala ga je sa ljubičastim helankama.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Izvor blizak paru, tvrdi za američke medije da se par ljubio u teretani, a po povratku u kuću pridružio im se i sin glumice.

Takođe, novinari su primetili kako Ben na ruci nosi sat koji mu je Dženifer poklonila pre 17 godina.

Par se nije oglasio o svojoj obnovljenoj vezi, ali izvor je za "People" rekao kako se čuju svaki dan i da su oboje srećni.

"Jasno je da su se stare iskre ponovno probudile, ali ne žele ništa da forsiraju. Kada dođe vreme za zvaničnu potvrdu ljubavi, verovatno će to objaviti na društvenim mrežama ili zajedničkim pojavljivanjem na nekom javnom mestu", rekao je za medije izvor blizak paru.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs