ROĐENU ĆERKU ODBACIO JE ZBOG SEKTE: Godinama nije čuo za nju, a usvojenu decu OBOŽAVA, jer igraju po njegovim PRAVILIMA

Tom Kruz ima poseban odnos sa svojom usvojenom decom, dok sa biolškom ćerkom ne želi da ima kontakt.

Celebrities
11:28h Autor:
ROĐENU ĆERKU ODBACIO JE ZBOG SEKTE: Godinama nije čuo za nju, a usvojenu decu OBOŽAVA, jer igraju po njegovim PRAVILIMA
U kakvom je odnosu Tom Kruz sa decom, Foto: Profimedia

Usvojena ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman dugo je skrivana od očiju javnosti, a nedavno smo pisali o tome kako ona danas izgleda. Slavni glumac sa usvojenom ćerkicom ima dobar odnos, međutim, za svoju biološku ćerku Suri koju je dobio sa Kejti Holms, nije hteo da čuje.

Glumac ni danas ne učestvuje u životu svoje ćerke kojoj je majka najveća podrška i oslonac. Naime, Tom Kruz i Kejti Holms razveli su se pre 11 godina, a njihov razvod izazvao je veliku medijsku pažnju budući da je razlog ljubavnog kraha bio taj što Holmsova nije želela da prihvati sajentologiju.

Tom i Suri Kruz
Tom i Suri Kruzfoto: Profimedia

Kruz je tada već uveliko bio član Sajentološke crkve, a godinama se pisalo da upravo zbog toga nije hteo da čuje, ni da vidi ćerku Suri. Prema pisanju Page Six -a 2016. godine, Kruz nije video ćerku tri godine zbog internog sajentološkog pravila koje zabranjuje članovima bilo kakve odnose s onima koji nisu članovi.

1 / 6 Foto: Shutterstock

"Ovo je njegov gubitak, njegov problem. Mora da mu je stvarno ispran mozak", rekao je tada izvor, implicirajući da je Kruz izabrao crkvu umesto svog deteta. I sam glumac je 2013. godine priznao da je sajentologija bila razlog njegovog otuđenja od Suri. Kada su ga advokati pitali je li Kejti Holms raskinula njihov brak "kako bi zaštitila Suri od sajentologije, Kruz je odgovorio: "To je bila jedna od tvrdnji, da", piše Večernji.hr.

Suri Kruz i Kejti Holms
Suri Kruz i Kejti Holmsfoto: Profimedia

Pre dve godine, Suri je pronašla pisma koja je Kruz pisao njenoj majci Holms, a 14 - godišnjakinja je bila slomljena njihovim sadržajem. Naime, kažu da je advokat savetovao Kejti da sačuva Tomova pisma jer bi joj jednog dana mogla zatrebati. Poslušala ga je i sve je odlučila jednog dana pokazati svojoj jedinici, ali nije znala da će sva pisma ona pronaći pre nego što joj ih odluči pokazati. Na njih je, pišu oni, naišla u kući kod bebe i dede, Kejtinih roditelja, u Ohiju, i to u 'Tomovoj vremenskoj kapsuli', gde ih je Kejti stavila 'na sigurno'.".

Tom Kruz
foto: Profimedia

"Glumica je planirala pokazati neka od tih pisama, ali samo ona odabrana. Nije bila spremna na brojna pitanja", otkrio je izvor pa nastavio: "Spremila je sve, čak i lepe stvari poput ljubavnih pisama jer su ona bila dokaz kako se za Toma udala iz ljubavi. Sve je tamo - SMS poruke, e-mailovi, pa čak i post-it poruke koje je Tom ostavljao na hladnjaku".

Pomenuti izvor tvrdi da je Suri ostala u suzama shvativši da je njen otac zaista voleo njenu majku, bez obzira na ishod njihove ljubavi.

Nikol Kidman
Nikol Kidmanfoto: Profimedia

Inače, Kruz sa Nikol Kidman ima dvoje usvojene dece, a njih je odgojila Sajentološka crkva. Kidman je takođe bila deo ove sekte, dok je nakon određenog vremena odlučila da istupi iz iste. To je na neki način uticalo i na Kruza, te je i on 1997. godine pokušao da napusti sajentologiju. To je za ovu organizaciju bio veliki udar, a glavni krivac prema njima, bila je Nikol Kidman jer je navodno ona uticala na njegovu odluku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs