ŠOK!

DOŠLA JE "PIJANA" NA DODELU OSKARA I ZAPREPASTILA PONAŠANJEM: Šokirala je postupcim, svi se pitaju ŠTA JOJ SE DESILO

Bizarno ponašanje slavne glumice Nikol Kidman ne prestaje da se komentariše kako u medijima, tako i na svim društevnim mrešama. Šokantne slike su pokrenule pravu buru među njenim obožavaocima.

Galerije
Autor:
1 / 8 Foto: A.M.P.A.S. / PictureLux / Profimedia

Polako se sumiraju utisci sa 95. glamurozne dodele Oskara koju je, definitivno, obeležila Nikol Kidman! Na mrežama svi bruje o slavnoj glumici! Ne, tviteraši ne komentarišu njen stajling, koji je inače bio savršen - duga legentna crna haljina koja je na idealan način istakla njenu liniju, već su zabrinuti zbog ponašanja. Međutim, svetska zvezda za sada nije komentarisala svoj nastup na ceremoniji, gde je bila u ulozi voditeljke.

Naime, Nikol je mnoge začudila izrazima lica, načinom hodanja, pozdravljanja sa kolegama, a naročito tokom intervjua za ABC kada se previše približila kameri.

Nikol Kidman
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Poznata lepotica, takođe, nije mogla da se obuzda, te je strastveno ljubila supruga Kita Urbana na crvenom tepihu pred mnogobrojnim paparacima, ostavljajući prisutne bez teksta. Čini se kao da su hteli da pokaži i dokažu kako i posle 17 godina braka njiova ljubav cveta.

"Da li je Nikol Kidman pijana?", komentariše se na Tviteru gde neki dodaju: "Nego šta nego jeste i to baš pijana", "Čini se da jeste, pogledajte sve te čudne poteze".

Skandali i nedolično ponašanje nisu strani ovoj dami, te često izazivaju bujicu reakcija. Verovatno se sećate neobičnog tapšanja koje je ličilo na sve samo ne na aplauz, kao i mnogih drugih potpuno nesvakidašnjih postupaka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs