nikol kidman

LICE BARBIKE, TELO TERMINATORA: Poznata glumica zgrozila javnost, niko ne može da veruje da je ovo dozvolila

Nikol Kidman se oijavila na novoj naslovnici časopisa "Perfect" gde izgleda poput bodibildera, a jasno se vidi i da joj je lice preterano isfotošopirano.

Star look
12:43h Autor:
LICE BARBIKE, TELO TERMINATORA: Poznata glumica zgrozila javnost, niko ne može da veruje da je ovo dozvolila
Nikol Kidman, Foto: Profimedia

Poznata glumica nije samo jednom napravila grešku kada je korišćenje programa fotošop u pitanju. Danas se to dogodilo ponovo. Kao da joj nije bio dovoljna bruka nakon naslovnice Veniti Fera na kojoj su je podmladili minimum 10 godina, a sada je ismevaju i zbog nove naslovne strane časopisa "The Perfect".

Iako se prvi put pravdala da nije znala da će je toliko "peglati" u poznatom programu, čini se da ipak da poznata glumica voli kada joj ipak obrišu sve pore i bore. Ipak, čak i njeno bezizražajno lice bez ijedne "nesavršenosti" palo je u drugi plan kada se pogledaju neverovatni mišići glumice.

Od momenta kada se naslovnica našla na mrežama, mogu se pročitati komentari da ima "lice Barbike, telo Terminatora", a poredili su je i sa drugim snagatorima Holivuda.

"Nicole the Rock", jedan je od šaljivih komentara u kojem je porede sa čuvenim Rokom. Doduše, bilo je i onih koji su oduševljeno komentarisali fit formu slavne glumice.

Zapravo, niko nije mogao ni da pretpostavi da Kidmanova ima ovakve mišiće.

Inače, naslovnicu potpisuje fotograf Zhong Lin kome je ovo jedan od najavangardnijih projekata koji je uradio sa pomenuti časopis.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs