nikola pelc

PRIČA SE DA JE MRZI, A SADA SE POJAVILA KAO NJENA DVOJNICA: Snaja Viktorije Bekam ne prestaje da šokira

Poslednje fotografije (ne)slavnog para šokirale su javnost jer na njima supruga Bruklina Bekama izgleda identično kao njegova majka.

Star look
Autor:
PRIČA SE DA JE MRZI, A SADA SE POJAVILA KAO NJENA DVOJNICA: Snaja Viktorije Bekam ne prestaje da šokira
Nikola Pelc, Foto: Profimedia

Bruklin Bekam i Nikola Pelc venčali su se u aprilu na 76 miliona funti vrednom imanju njenih roditelja na Floridi. Mlada je nosila belu klasičnu venčanicu s velom koja je naglašavala njenu figuru i eleganciju koju potpisuje Valentino. Bruklin je blistao u klasičnom, crnom odelu. Venčanje je uključivalo tradicionalnu Jevrejsku ceremoniju zbog mlade i njene porodice.

Bruklin i Nikola su se verili su se u martu 2020. nakon što su svoju vezu prvi put objavili nešto ranije iste godine. Par je podelio svoju srećnu vest na društvenim mrežama par nedelja kasnije, a svaki je u svojim opisima pričao o drugome.

'Pre dve nedelje zamolio sam svoju srodnu dušu da se uda za mene i ona je rekla da', napisao je Bruklin uz romantičnu fotografiju i sliku dijamantskog prstena. 'Ja sam najsrećniji čovek na svetu. Obećavam da ću jednog dana biti najbolji muž i najbolji tata', napisao je Bruklin.

'Učinio si me najsrećnijom devojkom na svetu', napisala je Nikola, koristeći istu sliku u svojoj objavi. 'Jedva čekam da provedem ostatak svog života uz tebe. Tvoja ljubav je najdragoceniji poklon. Toliko te volim dušo'.

Svoju su ljubav čak zacementirali mastilom, pri čemu je Nikola tetovirala Bekamovo ime na gornji deo leđa, a Bruklin je dodao nekoliko tetovaža u čast glumice, uključujući i jedno od imena njebe pokojne bake.

Nikola Pelc
foto: Profimedia

Takođe, Bruklin u poslednje vreme puni medijske naslove svojim razmaženim ponašanjem. Nedavno je izgubio milionski ugovor s jednom poznatom modnom markom jer nisu bili zadovoljni kako radi te činjenicom da 'nikada nema vremena za posao'.

On je za to zatim okrivio svoju majku Viktoriju tvrdeći da nikada nije hteo da radi s tim brendom, već Gučijem. Navodno je dizajnerki bilo jako neprijatno, ali i Nikoli Peltc za koju se šuška kako joj sve više ide na živce nesposobnost njenog novopečenog supruga.

Bruuklina su nedavno snimili kako vozi 1,2 miliona funti vredan automobil McLaren P1 nakon čega je gostovao u videu slavnog TikTokera i Jutjubera Danijela Maka koji ga je pitao kako si je priuštio navedeni automobil.

Zbunjeni Bruklin rekao je kako je on profesionalni kuvar zbog čega su društvene mreže prasnule u smeh. Sasvim logično. Iako navodno zaista voli da kuva, nije radio ni u jednom restoranu, ali pokušao je da se opravda rekavši kako mu je u planu da otvori svoj restoran s 'comfort food' kuhinjom.

Sada je sa suprugom snimljen nakon ručka u Beverli Hilsu. Javnost je šokirana koliko njegova supruga Nikol sada liči na njegu majku, Viktoriju Bekam.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs