Nevolje vidljive i na fotografijama

NEVOLJE U RAJU SAVRŠENE PORODICE: Nesposobni sin krivi roditelje, nikad mu dovoljno novca i moći, čak ga i žena prezire

Porodica Bekam još uvek istinski uživa u odmoru, ali se naziru problemi u raju

Vip priča
Autor:
NEVOLJE U RAJU SAVRŠENE PORODICE: Nesposobni sin krivi roditelje, nikad mu dovoljno novca i moći, čak ga i žena prezire
Foto: Profimedia

Porodica Bekam se nalazi u Palm Springsu i ovog puta su svi zajedno krenuli na doručak obučeni u belo. S Dejvidom i Viktorijom bila je ćerka Harper i sin Romeo, dok Bruklin i Kruz nisu bili nigde na vidiku.

Dok je Kruz povremeno dolazio u posetu porodici, pa su zajedno viđeni na nekoliko lokacija, Bruklin se nije pojavljivao. Šuška se da je za sve kriva snajka koja nema baš lepe odnose sa svekrvom Viktorijom.

Iako su Nikol i Viktorija bile u idiličnim odnosima, nakon glamuroznog venčanja ta je ljubav odjednom prestala.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ranije se šuškalo kako Dejvid i Viktorija ne odobravaju predbračni ugovor najstarijeg sina, jer je u njemu morao da se odrekne bogatstva njegove žene Nikol Pelc.

Ipak, to nije bilo ništa neobično s obzirom na to da je otac Nicole Pelc američki biznismen Nelson Plec čije se bogatstvo procjenjuje na 1.3 milijardi funti što je otprilike tri puta više od imovine Bruklinovih roditelja.

Naime, bogatstvo Davida i Victorije je vredno 380 miliona funti što je impresivno, ali ne u krugovima milijardera.

No javila se i teorija kako je celoj porodici Bekam, a posebno Viktoriji, zasmetala činjenica da na venčanju nisu sedeli za glavnim stolom uz porodicu Pelc.

Viktorija Bekam, Nikola Pelc
foto: Profimedia

"Za glavnim stolom su bili samo pripadnici porodice milijardera i sve je izgledalo da Bekamovi nisu u prvim redovima. Postojao je osećaj da je to samo venčanje porodice Pelc, jer je to bila njihova kuća te su samo njihova ćerka i sin držali govore", otkrio je nepoznati izvor za britanski The Daily Mail.

Takođe, dok je Viktorija dizajnirala svoju te još nekoliko haljina za skupoceno venčanje najstarijeg sina, mlada je nosila brendove poput Valentina, Versaće i Diora. Uz to, Nikola je bila izričita kada su je pitali da li joj je inspiracija bilo venčanje Viktorije i Dejvida Bekama:

1 / 5 Foto: Profimedia

Tračeve o lošim odnosima u porodici dodatno je rasplamsao video Bruklina Bekama s bakom svoje supruge milijarderke kojoj je čitao rođendansku čestitku u kojoj joj zahvaljuje što ga je "prihvatila u svoju predivnu porodicu".

Upućeniji izvori tvrde i kako je raskol u porodici Bekam nastao i kad je Bruklin počeo kriviti svoju majku za poslovne neuspehe.

Šta god je Bruklin započeo od poslova, završilo se neslavno, a prekid saradnje s jednim poznatim modnim brendom tokom koje je za samo nekoliko objava na društvenim mrežama trebao da zaradi milione, samo je poslednji u nizu njegovih neuspeha.

Nikol Pelc, Bruklin Bekam
foto: Profimedia

Prošlo je jedva pola godine otkako je potpisao ugovor s njima, a onda je usledio hladan tuš, čelnici kompanije izjavili su da su "odlučili raditi s drugačijim talentima za njihovu kampanju proleće/leto 2022" i Bruklin je ostao bez posla.

Iako ga je njegova supruga Nikola Pelc javno branila i govorila koliko mu teško padaju velika očekivanja, navodno je i ona besna zbog toga što 23-godišnjak ne može zadržati posao, čak ni uz debele veze koje imaju njegovi, a i njeni roditelji.

Strpljenje za Bruklina polako gube i njegovi roditelji, Viktorija i Dejvid kojima, kako tvrdi izvor blizak porodici teško pada što im sin neprestano propušta prilike do kojih mu je, zbog slavnog imena i roditeljskih veza, mnogo lakše doći nego milionima drugih. Viktorija se zbog toga, navodno, pokajala što je sina ‘pogurala’ i ‘sredila’ mu ovaj ugovor.

"Povukla je puno veza da mu dogovori tu saradnju. To mu je trebalo da bude odskočna daska za budućnost," kaže izvor. Bruklin je navodno odbio nekoliko kampanja i snimanja koje je brend tražio od njega jer to "nije bilo u skladu s njegovim rasporedom".

Tada se saznalo kako Bruklin uopšte nije hteo da sarađuje s tim brendom, nego s Gučijem, a navodno se požalio kako ga je Viktorija terala na to.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs