Džentlmen ili papučar

OTVARA JOJ VRATA, KUPUJE CVEĆE, NOSI JE NA LEĐIMA - A ONA NESREĆNA: Sin Dejvida Bekama dobio titulu najvećeg papučara

Bruklin Bekam (23) uživa na medenom mesecu sa Nikol Pelc (27), ali paparaci su snimili nešto čudno

Galerije
14:30h Autor:
1 / 9 Foto: Profimedia

Bruklin Bekam (23) ovih dana uživa na medenom mesecu sa suprugom Nikol (27) sa kojom putuje po Evropi. Naravno da ih paparaci prate gde god da krenu i naravno da su svi očekivali glamur koji okružuje ovaj mladi, bogati par, ali niko nije očekivao toliku dosadu na licu mlade žene.

Uprkos ranijem nasilničkom ponašanju, Bruklin se kao pravi džentlmen odnosi prema supruzi pa su svi svedoci kako joj kupuje bukete cveća, otvara joj vrata, vodi na večere u skupocene restorane, ali na licu Nikol Pelc retko se može videti osmeh.

Da li joj je muž već dosadio?

Pošto je Bruklin "zatrpava" skupocenim poklonima, zapitali smo se čime se to on bavi i odakle mu novac da svojoj ženi kupi prsten vredan 200.000 dolara?!

U ranoj mladosti, dok je još bio dete Bruklin je kratko igrao fudbal. Ali pošto nije mogao ni da priviri očevom talentu, prešao je na modu - po uzoru na slavnu mamu - Viktoriju Bekam.

2014. godine, Bruklin se pojavljuje u Vogu i ostalim prestižnim magazinima, postaje zaštitno lice Huawei mobilnih telefona, ali se dve godine kasnije, sa samo 16 godina odlučuje da sam postane fotograf.

E, tu dolazi do jake kritike, jer su ljudi uvideli da mladi Bekam nema talenat, ali ima novac.

Godinu dana kasnije Bruklin najavljuje da će pohađati šokolu dizajna na fakultetu u Njujorku, a ubrzo nakon toga izdaje svoju prvu knjigu fotografije pod nazivom "Šta vidim".

Niko nije bio previše inpresioniran njegovim delom, pa se Bruklin susreo sa mnogo negativnih reakcija ljudi.

Jedna od njegovih fotografija koja prikazuje slona u divljini postala je viralna nakon što ju je Bruklin objavio sa rečenicom:

"Slonovi u Keniji, tako teško za fotografisanje, ali neverovatno za videti."

Svi su komentarisali kako su njegove fotografije mutne i nimalo inspirativne.

Sada Bruklin pokušava da prati trendove na TikToku, pa često možemo videti kako deli klipove za kuvanje - težeći za profi karijeri kuvara?!

Čak je uradio seriju epizoda pod nazivom "Kuvajte sa Bruklinom", nakon čega je i tu dobio kritike jer je otkriveno da mu je za snimanje jedne epizode bilo potrebno 100.000 dolara.

Za to vreme njegova supruga Nikol pokušava da izgradi ime u svetu glume, ali ni njoj ne cvetaju ruže, kada je reč o karijeri.

Dok im se sreća ne osmehne, tu su uvek bogati roditelji, zar ne?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs