DEJVID BEKAM

DOŠAO SA MAJKOM NA VIMBLDON, ŽENE PALE U NESVEST: Ovaj čovek ima stil u malom prstu (FOTO)

Vimbldon tradicionalno okuplja ogroman broj poznatih faca, pa je tako danas u VIP loži viđen i Dejvid Bekam i to u savršenom modnom izdanju!

Moda
Autor:
DOŠAO SA MAJKOM NA VIMBLDON, ŽENE PALE U NESVEST: Ovaj čovek ima stil u malom prstu (FOTO)
Dejvid Bekam, Foto: Profimedia

Proslavljeni fudbaler i suprug Viktorije Bekam, nakon što je proslavio sa svojom dragom 23. godišnjicu braka u Parizu i Veneciji, uspeo je da stigne i na Vimbldon, gde je došao ruku pod ruku sa svojom majkom. Poznat kao čovek od stila i jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice, a to nam je danas i dokazao - malo koja žena bi mu odolela.

Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Bekam je na turnir stigao u društvu mame Sandre, a ovaj 47-godišnjak je bio odlično raspoložen i sve vreme krasio ga je širok osmeh na licu, dok je uživao u vrhunskim partijama tenisa, kao u ženskom, tako i u muškom četvrtfinalu.

Zgodni Britanac oduševio nas je nonšalantnom elegancijom i kombinacijom kojoj je nemoguće naći manu, čak i ako ste veoma strog kritičar. Dejvid je zablistao u ležernom, braon sakou sa dvoredim kopčanjem i belim pantalonama, a sve je zaokružio zanimljivim detaljima.

Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Naime, Bekam je dao kombinaciji posebna pečat zahvaljujući zanimljivom miksu dezena - prugastoj košulji i kravati na tufnice!

Kako vam se dopada ovo izdanje bivšeg fudbalera?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs