dejvid haselhof

ALKOHOL, RAZVODI I SKANDALI SU GA DOVELI DO IVICE BANKROTA : A onda ga je spasila 27 godina mlađa!

Život Dejvida Haselhofa pored ogromne popularnosti koju mu je donela uloga Miča u Čuvarima plaže, obeležili su i brojni skandali van kamera. Razvodi i alimentacije dovele su ga do bankrota.

Vip priča
Autor:
ALKOHOL, RAZVODI I SKANDALI SU GA DOVELI DO IVICE BANKROTA : A onda ga je spasila 27 godina mlađa!
Buran život Miča iz Čuvara plaže, Foto: Profimedia

Američki glumac Dejvid Haselhof (69) proslavio se ulogom "Miča Bjukenona" u čuvenoj seriji "Čuvari plaže" i tada je dobio armiju obožavateljki širom sveta.

Žene su odlepile za njim i devedesetih je slovio za jednog od najlepših i najzgodnijig glumaca.

Najpoznatijih spasilac sa malih ekrana bio je okružen lepoticama, a u nekim trenucima je i zasenio najfatalniju plavušu Pamelu Anderson.

Dejvid Haselhof se nakon legendarne serije pojavio i u ostvarenju „Beywatch Nights“. Imao je i svoju društvenu mrežu, dosta se bavio i pevanjem, ali medijske stupce je punuo i skandalima i ispadima u javnosti, zbog čega su ga tabloidi okarakterisali kao propalicu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Javni ispadi i problemi sa alkoholom

Vodio je problematičan život, bio je zavistan od alkohola, a ovaj porok je ostavio posledice na njegov celokupni život.

U Londonu je napravio haos, kada je u alkoholisanom stanju uništio hotelsku sobu i udario lekara. Tu nije bio kraj njegovim ispadima. Javnost je šokirao i kada se pojavio video snimak na kojem pijan na podu kuparila jede hamburger.

Buran privatan život

Dejvid Haselhof je prvi put izgovorio sudbonosno "da" 1980. godine kada se oženio glumicom glumicom Ketrin Hiklend, ali brak je doživeo krah.

9 godina kasnije oženio je glumicu Pamelu Bač, sa kojom ima dve ćerke Tejlor i Hejli. 2006. godine, Dejvid je podneo zahtev za razvod.

A onda se 2011. u njegov život pojavila 28 godina mlađa Hejli Roberts (42) dok je radio na šou programu "Ti imaš talenat". Šetao je ulicom, a Hajli je pritrčala da se slikaju. Ona je tada radila kao prodavačica u prodavnici.

1 / 6 Foto: Profimedia

Na ludi kamen stali su 2018. godine i ona ga je izvukla iz problema.

"Dugo sam smatrao da nije dobro da oženim Hejli jer sam toliko stariji od nje. Nisam hteo da joj uzmem mladost, uzbuđenje zajedničkog života, starenje i dece. Zajedno smo oko sedam godina i toliko se lepo provodimo. Shvatio sam koliko je volim i koliko smo postali nerazdvojni", rekao je glumac jednom prilikom i dodao:

Rekao sam, ne venčavaš se s nekom osobom jer želiš da živiš s njom, već zato što ne možeš da živiš bez nje. Znam da bih bio nesrećan bez nje", zaključio je glumac.

Njegovom današnjem izgledu verovatno su doprineli i brojni problemi poput bankrota, zavisnost i razvod, ali i estetske operacije lica kojima se podvrgao. Nikad nije skrivao da žali za danima najveće slave i uvek je pokušavao da bude prisutan u javnosti.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs