pamela anderson

DADILJA JE ZLOSTAVLJALA, DEČKO SILOVAO SA 6 DRUGARA, RAZVODILA SE 6 PUTA: Mučna životna priča Pamele Anderson

Zvezda čuvene serije "Čuvari plaže" Pamela Anderson je devedesetih bila simbol lepote, ženstvenosti i seksepila. A njen turbulendan ljubavni život punio je medijske stupce

Vip priča
Autor:
DADILJA JE ZLOSTAVLJALA, DEČKO SILOVAO SA 6 DRUGARA, RAZVODILA SE 6 PUTA: Mučna životna priča Pamele Anderson
Foto: Profimedia

Kanadsko-američka glumica Pamela Anderson (55) proslavila se ulogom Si Džej Parker u seriji "Čuvari plaže" i s pravom nosi epitet najpoznatije glumice 90-ih i seks simbola.

Jedna od omiljenijih holivudskih plavuša uvek je isticala svoje bujno poprsje i savršenu figuru, a javnosti je postala poznata kada se razgolitila za čuveni muški magazin "Plejboj" 1989. godine.

Nakon toga, Pamela se često pojavljivala na naslovnici ovog magazina, zbog čega je oborila i rekord časopisa kao najprisutnija zvezda na naslovoj strani.

Pamela Anderson je široj javnosti postala poznata 1991. godine, kada je tumačila ulogu Lise u prve dve sezone nagrađivane serije ABC televizijske kuće, po imenu "Home Improvement".

Pohađala je Highland Secondary školu u Komoksu, u Britanskoj Kolumbiji. Tokom srednje škole, bavila se odbojkom, a diplomirala je 1985.

3 godine kasnije usledila je selidba u Vankuver, gde je počela da radi kao instruktorka fitnesa.

1989. godine Pamela je otišla na fudbalsku utakmicu koja se održavala na BC Place stadionu u Vankuveru, kada su je snimile kamere kako nosi majicu sa logom poznate pivare Labatt. Proizvođač piva ju je ubrzo posle toga zaposlio kao promoterku i modela za njihove reklame. Inspirisan tim događajem, njen tadašnji dečko, Den Iličić je napravio poster sa njenim likom i prozvao ju je Blue Zone Girl.

Nakon što se 1989. prvi put slikala za Plejboj, preselila se u Los Anđeles, kako bi se posvetila manekenskoj karijeri.

Magazin ju je ponovo izabrao za modela u februarskom izdanju 1990. godine. Pamela je nakon toga ugradila silikone u grudi, a posao modela za Plejboj je obavljala naredne dve decenije.

Pored toga što je oborila rekord ovog magazina, kao žena koja se najviše puta pojavila na njegovoj naslovnoj strani mesečnih izdanja, Pamela je učestvovala u stvaranju i nekoliko specijalnih izdanja. Dobila je brojne angažmane- na polju glume, modelinga, snmanje muzičkih spotova...

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Buran ljubavni život Pamela Anderson se početkom godine razvela od telohranitelja Dena Hajursta, koji joj je bio sedmi muž po redu.

Najburniju vezu imala je sa prvim suprugom, bubnjarom grupe "Motley Crue", Tomijem Lijem. Venčali su se 1995. godine nakon samo 4 dana poznanstva. Ceremonija je održana na plaži, a Pamela je bila u bikiniju.

Njena je za venčanje iz medija, tačnije od magazina "Pipl", koji je izveštavao o ceremoniji.

Pamela i Tomi Li imaju dva sina: Brendona Tomasa, rođenog 5. juna 1996. godine, i Dilana Džegera, rođenog 29. decembra 1997. godine.

Pamela Anderson i Tomi Li
foto: Profimedia

Problematični roker je uhapšen i osuđen na šest meseci zatvora zbog nasilja u porodici 1998. godine. Izveštaji navode da je Li šutirao svoju suprugu dok je ona držala njihovog sina u kuhinji porodične kuće. Nakon okonačli su brak.

Još jedan veliki skandal je video seksualnog odnosa koji je par snimio na medenom mesecu, a koji je ukraden je iz njihovog doma 1995. godine, nakon čega se proširio internetom.

Ipak, i posle razvoda i svih nedaća, Pamela i Tomi su se povremeno viđali.

Nakon razvoda 1998. godine, Pamela se verila za modela po imenu Markus Šinkenberg. Romansu su krili od javnosti, a kraj se usledio 2001. godine.

Ubrzo posle toga verila se za pevača Kid Roka, sa kojim je raskinula 2003. godine. Ponovo su obnovili svoju romansu i venčali su se na jahti u blizini Sen Troepea, 2006. godine.

Kid Rok, Pamela Anderson
foto: Profimedia

Iste godine Pamela je objavila da je imala spontani pobačaj i 17 dana kasnije podnela je zahtev za razvod od muzičara.

Za čuvenog poker igrača Rika Salomona, verila se 2007. godine, a venčanje je održano u Las Vegasu.

Samo par meseci kasnije, par se razišao da bi se pomirili 2013. godine. Međutim, Anderson je ponovno podnela zahtev za razvod braka u februaru 2015. godine.

2017. zabavljala se sa francuskim fudbalerom Adil Ramijem a njihova veza završila se jako ružno, i to u junu 2019. Tada ga je optužila da "živi dvostruki život" i to u objavi na Instagramu.

Adil Rami
foto: Profimedia

Brakom sa Džonom Petersom srušila je sopstveni rekord, jer su bili venčani svega 12 dana, a venčali su se na tajnoj ceremoniji u Malibuu u januaru proše godine.

Džon Peters
foto: Profimedia

Prvo seksualno iskustvo bilo je silovanje Glumica je pre nekoliko godina otkrila javno kako je u detinjstvu bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Naime, kako je otkrila dadilja ju je seksualno napastvovala od šeste do desete godine, a na šok svih, njen pakao nije se završio tu.

Posle toga, Pamela je izjavila kako ju je sa 12 godina silovao muškarac od 25, te dodaje da je taj ciklus zlostavljanja nastavljen i kada je imala 14 godina, kada ju je silovao dečko zajedno sa 6 drugara.

- Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo me siluje sa šest prijatelja. Nisam želela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje - rekla glumica.

U intervjuu za "US Weekly" Pamela je priznala da joj je upravo to fotografisanje za "Plejboj" spasilo život nakon što je preživela seksualno zlostavljanje dadilje, nakon koga su joj iskustva sa muškarcima bila jako neprijatna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs