režim ishrane naše glumice

OTKRIVENA TAJNA VITKE LINIJE JELENE GAVRILOVIĆ: Glumica je sigurna da ovaj režim ishrane skida 6 kilograma

Jedna od najpopularnijih i najlepših srpskih umetnica Jelena Gavrilović ima besprekornu liniju, a sigurno se pitate kako joj to polazi za rukom.

Fitnes & Nutricija
19:35h Autor:
OTKRIVENA TAJNA VITKE LINIJE JELENE GAVRILOVIĆ: Glumica je sigurna da ovaj režim ishrane skida 6 kilograma
Dijeta Jelene Gavrilović, Foto: PrintscreenInstagram/Jelena Gavrilovic

Jelena Gavrilović (39) dugi niz godina važi za jednu od najlepših i najzgodnijih srpskih glumica. Umetnica koja je publiku osvojila svojom svestranošću, talentom i pojavom, podelila nam je svojevremeno tajnu svoje vitke figure koja ostavlja bez daha.

Popularna umetnica je oduvek vodila računa o zdravoj ishrani, a svoje recepte neretko podeli svojim pratiocima na Instagramu.

Dugonoga zvezda serije "Istine i laži" i princeza Elza iz animiranog crtanog filma "Zaleđeno kraljevstvo 2" , koju ćemo od jeseni gledati u novoj seriji "Od jutra do sutra", otkrila je za Stil jednom trikove svoje savršene linije.

- Ishrana i treninzi. Volim zdrave namirnice. Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno. S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije. Najbolje je izbeći brašno, šećer i so. Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara. Ne valja jesti uveče posle 7,8 skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni skinuće u startu već 6 kilograma", rekla nam je Jelena.

Na njenom meniju kako nam je otkrila su i voće i povrće, a sebi i svom partneru Dariju najviše voli da pripremi salate sa povrćem i ribom".

Kako je jednom prilikom takođe izjavila za medije, Jelena nikada ne preskače doručak.

- Doručak je najvažniji obrok, a takođe sam od lekara i nutricionista naučila da je jako bitno koje namirnice jedemo u kom periodu dana. Pijem mnogo voćnih sokova, a tokom nedelje imam obavezno jedan dan koji zovem "džank dan", kada jedem sve što poželim", svojevremeno je ispričala glumica za magazin "Hello".

Pogledajte u našoj galeriji još Jeleninih fotografija:

1 / 5 Foto: PrintscreenInstagram/Jelena Gavrilovic

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs