zgodna žena

IVA ŠTRLJIĆ SE SKINULA U KUPAĆI I POKAZALA BRUTALNE NOGE U PETOJ DECENIJI: Ovo je tajna njene vitke figure! (FOTO)

Popularna glumica Iva Štrljić u petoj deceniji pokazala savršenu liniju u bikiniju.

Lepi & Zdravi
13:18h Autor:
IVA ŠTRLJIĆ SE SKINULA U KUPAĆI I POKAZALA BRUTALNE NOGE U PETOJ DECENIJI: Ovo je tajna njene vitke figure! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Popularna glumica Iva Štrljić (44) osvojila je publiku ulogom Dijane Erski u pre dve sezone hit serije "Igra sudbine", a od jeseni ćemo je gledati i u seriji "Od jutra do sutra".

Iva Štrljić dosta vodi računa o svom izgledu, a pa i nečudi što važi za jednu od najzgodnijih srpskih umetnica.

Glumica je u pauzi snimanja, spas od letnjih vrućina pronašla pored jednog bazena, gde je pozirala u belom jednodelnom kupaćem kostimu i tako pokazala svojim pratiocima savršenu liniju.

Iva Štrljić vodi računa o svom izgledu, a kako održava vitku liniju u četrdesetim otkrila je u intervjuu za Stil prošle godine.

-Trudom. Lagala bih vas kada bih rekla da je sve to genetika. Bavim se sobom, treniram, pazim kako se hranim, šetam ozbiljne kilometraže dnevno i zovem ih od milja Kaldrma fitnes, volim aparate za telo - posebno venus, obožavam saune i masaže tako da moram da kažem da radim na tome da uvek budem u odličnoj formi. Mislim da je ključ u tome što nisam mrzovoljna i što sve čega se prihvatim radim sa žarom, voljom i radošću- rekla nam je Iva, a zatim dodala:

"Šetam zaista dugo, uvek sam volela da šetam, brzo naravno, retko ko može da postigne toliku kilometražu. Ni kiše ni snegovi me ne mogu zaustaviti jer me kaldrma fitnes opušta umno, a zateže fizički što je, složićete se, najbolji spoj. Ako me nešto muči u tom trenutku, onda imam utisak da se briga znatno smanji posle ovog vida razgibavanja.

(Stil.Kurir.s)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs