LJUBAV NEMA GRANICE

PRIČALO SE DA JE GEJ, DA SE KRIJE IZA 13 GODINA STARIJE ŽENE: Njegova supruga kaže - ako hoće, može da bude sa muškarcem

Najbolji frajer Holivuda sa 13 godina starijom ženom.

Celebrities
Autor:
PRIČALO SE DA JE GEJ, DA SE KRIJE IZA 13 GODINA STARIJE ŽENE: Njegova supruga kaže - ako hoće, može da bude sa muškarcem
Da li je Hju Džekmen gej?, Foto: Profimedia

Paparaci su ovih dana u Njujorku fotografisali glumca Hjua Džekmana u šetnji sa 13 godina starijom suprugom Deborom Li Fernes.

Legendarni glumac Hju Džekman koliko god da se trudio sa sakrije svoj privatni život od očiju javnosti, nekada se desi da njegov ljubavni život dođe u prvi plan. Ovog puta, paparaci su ga fotografirali u šetnji sa suprugom Deborom na ulicama Njujorka.

Hjua Džekmena
foto: Profimedia/editorial images

Iako su već tri decenije u braku, godinama unazad oko Džekmana se ispredaju glasine da je gej.

Njegova supruga je tada rekla: "Da je gej, mogao bi da bude gej".

Podsetimo, Hju i 13 godina starija glumica Debora venčali su se još 1996. godine. Par se upoznao godinu dan ranije na setu australijske televizijske serije "Correlli" u kojoj su oboje glumili, a danas su roditelji dvoje usvojene dece.

Hju Džekmen
foto: Profimedia

"Pre svega najteže je bilo saznanje da supruga i ja ne možemo da imamo biološku decu. Kad je o usvojenoj reč, uz biološku decu želeli smo da usvojimo bar jedno dete, no na kraju smo usvojili dvoje. Kad se postavilo pitanje da li hoćemo da usvojimo dete ili da odemo na vantelesnu oplodnju, nije bilo razmišljanja. Moram reći da, iako je proces usvajanja stvarno bio težak, depresija je odmah nestala i sad smo najsrećniji roditelji našeg 17-godišnjeg Oskara i 12-godišnje Ev. Ne smatram ih usvojenim. Oni su naša deca", ispričao je pre nekoliko godina glumac.

1 / 6 Foto: Profimedia/editorial images

Uprkos razlici u godinama, smatraju se jednim od najskladnijih poznatih parova, no javnost je često vrlo nemilosrdna prema njima, posebno njegove obožavateljke koje često komentarišu kako glumica izgleda kao njegova mama, a manje kao supruga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs