SAZNAJTE VIŠE

IMALA JE 26 GODINA KADA SE UDALA, O NJEMU NIKADA NIJE REKLA NI REČ: Ovo je prvi muž fatalne Monike Beluči (FOTO)

Prvi muž Monike Beluči bavi se fotografijom, a glumica o njemu nikada ne priča

Ljubav
Autor:
IMALA JE 26 GODINA KADA SE UDALA, O NJEMU NIKADA NIJE REKLA NI REČ: Ovo je prvi muž fatalne Monike Beluči (FOTO)
Monika Beluči, Foto: Profimedia

Monika Beluči i Vensan Kasel bili su jedan od omiljenih parova devedesetih, međutim mnogi ne znaju da je najlpeša Italijanka pre poznatog glumca bila u još jednom braku.

Monika Beluči, Vensan Kasel
foto: Profimedia

Naime, Monika se 1990. godine udala za modnog fotografa Klaudija Karlosa Basoa (63). Belučijeva je imala 26 godina kada je fotografu rekla "da", a u braku su bili četiri godine. Monika, a ni Klaudijo nikada nisu pričali o tome kako su se upoznali, a pretpostavlja se da se prvi susret desio na snimanju, s obzirom na to da se Monika pre svega bavila manekenstvom koje ju je odvelo u svet glume.

Monika i Klaudijo imali su malo venčanje, kojem su prisustvovali samo porodica i prijatelji. Njeno venčanje prošlo je nezapaženo, s obzirom na to da tada nije bila popularna.

Ono što se zna o Klaudiju jeste to da je rođen u Francuskoj, gde su se njegovi roditelji preselili iz Argentine. Odrastao je u Portofinu u Italiji, zbog koje je i zavoleo umetnost, a samostalni fotograf postao je sa 21 godinom.

Monika Beluči je nakon fotografa stupila u brak sa Vensanom Kaselom. Venčali su se 1999. a u braku su dobili dve ćerke - Devu (17) i Leoni (12). Monika i Vensan razveli su se 2013. a nakon nje francuski glumac oženio je 30 godina mlađu manekenku Tinu Kunaki (25).

Tina Kunaki
foto: Profimedia/editorial images

Par je 2019. godine dobio ćerku Amazoniju, a zbog razlike u godinama često su nailazili na negativne komentare. Ipak, to ih nikada nije doticalo nitti uticalo na njihovu ljubav.

Njegova bivša supruga, Monika Beluči već četiri godine uživa u romansi sa francuskim umetnikom kojeg je vešto skrivala od javnosti, sve do revije “Šanela” na Nedelji mode u Parizu 2019. godine kada je ruku pod ruku prošetala sa 18 godina mlađim dečkom Nikolasom Lefebvreom.

Monika Beluči
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs