LJUBAV I SEKS

MUŠKARCI JEDNU STVAR POSEBNO OBOŽAVAJU U KREVETU: Da li imate naviku da to radite?

Mnoge muškarce ovo dovodi do ludila!

Ljubav i zavođenje
10:54h Autor:
MUŠKARCI JEDNU STVAR POSEBNO OBOŽAVAJU U KREVETU: Da li imate naviku da to radite?
Foto: Shutterstock

Retko ko voli monotoniju u krevetu, a mrtva tišina u spavaćoj sobi upravo vodi ka monotoniji i dosadi.

Verovatno ste negde već čuli da muškarci vole glasne devojke, možda ste se zapitali „zašto?“ Ovo su neki od razloga zbog čega je to tako:

TO JE NAJKRAĆU PUT DA SE MUŠKARAC UZBUDI

Pojačavanjem tona u spavaćoj sobi i posezanjem za nekim prljavim rečima možete napraviti veliku promenu u toku seksa, bez previše truda. Za muškarce nema većeg pokretača od senzualnih ženskih uzdaha i stenjanja. Izrazi vašeg zadovoljstva, njega neverovatno uzbuđuju. Ako vam nije naročito prijatno da budete glasni u krevetu, samo se setite da je sve bolje osim ćutanja.

NIKO NE VOLI OSEĆAJ VOĐENJA LJUBAVI SA NEKIM KO JE APSOLUTNO TIH I NEM

Muškarac jednostavno ne može da se opusti i uživa ako je u krevetu sa devojkom koja je potpuno tiha i nema. Osim ako ne želite da se vaš ljubavni čin završi u rekordnom roku, pojačajte svoj volumen. Kao što ne vole da devojke samo leže na krevetu poput morskih zvezda na dnu mora, tako muškarcima ne prija ni kada od vas ne dopire ni najmanji zuk. Nemate čega da se stidite, zato slobodno pokažite šta vam prija.

DEVOJKE KOJE SU GLASNE SU I SAMOUVERENE

Muškarci se najviše dive ženama koje se ne stide svog tela, svoje seksualnosti i činjenice da uživaju u onome što trenutno rade u krevetu sa voljenom osobom. Takve žene svi žele da imaju i zbog njih su spremni da odu na kraj sveta. Samopouzdanje je sjajna osobina koja ne bledi, a u krevetu je i više nego poželjna. Ne morate imati savršeno izvajano telo, ali je važno da znate da prihvatite sebe. Od samouverene žene muškarac zna da će dobiti glasne uzdahe u krevetu.

Par
foto: Profimedia

TO MOŽE DA STVORI ZANIMLJIVU FANTAZIJU

Sve te sitnice od prljavog govora, ubrzanog disanja, stenjanja, pa sve do vrištanja stvaranju vrlo poželjnu atmosferu u krevetu. Ona dalje dovodi do mnoštva različitih fantazija koje mogu da se ostvare. Možda je njegova fantazija da je on najbolji muškarac s kojim ste ikad bili intimni, a svojom glasnoćom u krevetu ga možete uveriti da jeste.

TO MUŠKARCU POKAZUJE DA ZAISTA UŽIVATE

Priznali to ili ne, muškarci su u ogromnom broju slučajeva nesigurni u svoje veštine vođenja ljubavi. Oni će kao takvi stalno tražiti potvrde o svom umeću od svojih partnerki. Ne dozvolite da vas on pita nakon seksa da li ste uživali, već mu to jasno stavite do znanja glasnim stenjanjem. Verujte nam na reč to će vam doneti obostranu korist.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs