SAVETI

3 SAVETA, DA LI JE ON PRAVI MUŠKARAC ZA VAS! Obratite pažnju na sledeće stvari..

Kada stignete do četvrtog sastanka, često morate odlučiti hoće li vaš odnos postati ozbiljan ili ćete odustati. Da biste izbegli gubitak vremena na pogrešnog partnera, obratite pažnju na sledeće stvari...

Ljubav i zavođenje
Autor:
3 SAVETA, DA LI JE ON PRAVI MUŠKARAC ZA VAS! Obratite pažnju na sledeće stvari..
Foto: Shutterstock

Je li zadovoljan na poslu?

Njegov stav oko karijere može vam otkriti idu li vaši životi prema istom cilju ili ne. Važno je frajera pitati voli li ono što radi. Isto tako morate proceniti možete li uskladiti njegov posao sa svojom vezom.

sastanak, dejt
foto: Shutterstock

Kakva je bila njegova zadnja veza?

Razgovor o bivšima dat će vam do znanja kako će se on ponašati kroz dalji period, kad prođe vreme njegovog najboljeg ponašanja i osvajanja. Tu temu započnite na primer da ga pitate kako to da je takav super frajer kao on slobodan. To je uostalom kompliment koji će dodatno spotaknuti razgovor. Zreo i saosećajan muškarac, obično će vam nabrojati neke od kvaliteta svojih bivših, pre nego vam krene objašnjavati zašto stvari nisu funkcionisale. Ako je on pritom nervozan, trese nogom ili je jako kritičan, problem je veroatno u njegovom nedostatku strpljenja i razumevanja.

dejt
foto: Shutterstock

Kako se nosi s dugovima?

Pre svega, dug nije uvek loš. Muškarac sa studentskim kreditom se "pametno" zadužio, jer je to investicija koja će se isplatiti u budućnosti. Način kako se odnosi prema novcu, pokazatelj je njegovog karaktera i odgovornosti.

Razgovarajte o gospodarstvu generalno tako da na jednostavan način razgovor možete preusmeriti prema finansijama. Spomenite mu da ste upravo platili račun za svoju kreditnu karticu i gledajte reakciju. Ako je i doneo neke brzoplete odluke, sve je u redu dok vam spominje kako je platio svoje dugovanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs