SINDI MODELS I STEFAN

NAKON PAKLENOG RAZVODA, GUBITKA STARATELJSTVA, SREĆU JE NAŠLA PORED 10 GODINA MLAĐEG: Ko je novi frajer Sindi Models?

Zanosna pevačica Ivana Stamenković Sindi nakon burnog razvoda od Nikole Pavlovića sreću je pronašla kraj deceniju mlađeg partnera!

Ljubav
13:02h Autor:
NAKON PAKLENOG RAZVODA, GUBITKA STARATELJSTVA, SREĆU JE NAŠLA PORED 10 GODINA MLAĐEG: Ko je novi frajer Sindi Models?
Foto: Kurir/Sonja Spasić

Bivša članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi (42) skoro dve godine uživa u vezi sa 10 godina mlađim dečkom bodibilderom Stefanom Plavšićem.

Pevačica koja iza sebe ima brak sa Nikolom Pavlovićem, sa kojim se burno razišla i godinama vodila borbu za starateljstvo nad ćerkom Petrom.

Najatraktivnija modelsica izgubila je starateljstvo, te o naslednici danas brine otac, dok Ivana viđa dete dva dana u radnoj nedelji i svakog drugog vikenda.

Nakon turbuletnog razvoda, Ivana je sreću pronašla kraj Stefana, sa kojim se ne pojavljuje u javnosti.

Svoju intimu čuva za sebe, na društvenim mreža ne kači fotografije sa izabranikom, ali sada je napravila izuzetak.

Naime, Ivana je objavila fotografiju u kupaćem kostimu na kojoj je u zagrljaju svog mlađeg dečka, a slika zaljubljenog para nastala je na moru.

Upravo ovaj trenutak zaintrigirao je javnost jer su konačno svi mogli videti ko je frajer sa kojim pevačica uživa u romansi. Na fotografimama se može videti da je strastveni ljubitelj tetovaža.

- Pored tebe sam srećna. Hvala ti na tome. Srećan rođendan, ljubavi, Volim te.-, napisala je u opisu slike, a povod je bio Stefanov rođendan.

Iako su novinari koristili svaku priliku da od Sindi saznaju sve o novoj vezi, pevačica nije želela da otkriva detalje, već je samo kratko objasnila:

- Moj dečko je advokat, povučen je, ne voli da se eksponira u medijima I zbog toga ne želim da kažem kako se zove. Zajedno smo dve godine i veoma nam je lepo. On je baš pažljiv. Najviše uživamo kada smo sami kod kuće, ne volimo mnogo da izlazimo po klubovima i restoranima.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs