SVI KOMENTARIŠU TRBUŠNJAKE

KAKO JE MOGUĆE DA SEVERINA U 50. GODINI IZGLEDA OVAKO DOBRO?! Ona se kune u ovaj način ishrane

Oduvek je važila za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica!

Star look
12:01h Autor:
KAKO JE MOGUĆE DA SEVERINA U 50. GODINI IZGLEDA OVAKO DOBRO?! Ona se kune u ovaj način ishrane
Foto: Printscreen Instagram / severina

Severina, verovali ili ne, ima 50 godina - što potpuno zvuči nemoguće, kada pogledamo njenu poslednju sliku u bikiniju! Svaki mišić na telu joj je savršeno izvajan, posebno su trbušnjanci provukli pažnju njenih obožavaoca!

Naslonjena na stenu, pozirala je u jednostavnom, a elegantnom kupaćem kostimu, pokazavši svoju sjajnu figuru!

Naime, pevačica je neretko naglašavala da ima istu težinu decenijama - 55 kilograma! Seve nosi konfekcijski broj 36, a njene mere su 95-61-95.

A sve to rezultat je dugogodišnjih zdravih navika i umerenog vežbanja!

- Ja jako volim da jedem puno voća, ali i povrća. Ustvari - jedem sve. U poslednje vreme jako puno voća, a sada mi odgovara svo šumsko voće, dinje, lubenice - otkrila je jednom prilikom u emisiji "Ekskluziv".

Priznala je da uživa u hrani i da može mnogo da pojede, ali da ne želi svoj organizam stalno da opterećuje nezdravim i "teškim" namirnicama.

- Davno sam odlučila da neću svoje telo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz ishrane. Ali, jako volim da jedem i mogu puno da pojedem - priznala je pevačica.

Kako započinje dan?

Jutro, uglavnom, voli da započne sa smutijem. Kombinuje voće i povrće, zavisno od toga šta ima u frižider ili šta joj se u tom trenutku jede. Omiljnena letnja kombinacija joj je - šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice i kupine, koje pomeša sa bademovim mlekom, a ponekad ubaci i malo banane za lepušu teksturu.

1 / 8 Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Nije ljubitelj teretane i zahvalna je što ima dobru građu i bez napornog treniranja. Ali, ističe, kada se sprema sa turneju, onda se veoma ozbiljno posveti vežbanju.

- Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro telo pa mi je dovoljno čak i jednom nedeljno, ali ako se spremam za turneju, onda idem tri- četiri puta - zaključila je Severina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs