Progovorila

Ivana Stamenković Sindi: Plašila sam se da prijavim muža da me je tukao!

Ivana je danas pomenula da ima snimak male Petre koja majci objašnjava kako otac liže i savija džoint i posle toga puši, rekao je njen advokat Zoran Jakovljević
Celebrities
20:02h Autor:
Ivana Stamenković Sindi: Plašila sam se da prijavim muža da me je tukao!
Foto: Kurir / Stefan Jokić

Ivana Stamenković Sindi juče je na glavnom pretresu u Palati pravde govorila o porodičnom nasilju, koje je, kako tvrdi, trpela od bivšeg muža Nikole Pavlovića.

Bivša „modelsica“ je zaboravila ličnu kartu, pa je morala da se vrati kući po nju, zbog čega je saslušanje kasnilo. Sindi je po povratku rekla da je sve vreme tokom bračne zajednice bila izložena porodičnom nasilju.

"Svima je bilo jasno da je Ivana žrtva, a da niko nije imao razumevanja za to, pa ni sud, posebno oni koji su ocu dodelili starateljstvo. Ono što posebno zabrinjava Ivanu jeste da je takvom čoveku poverena maloletna Petra. Ivana je danas pomenula da ima snimak male Petre koja majci objašnjava kako otac liže i savija džoint i posle toga puši", rekao je njen advokat Zoran Jakovljević.

Po izlasku iz Palate pravde Sindi nam je kratko rekla:

"Konačno smo se pomerili s mrtve tačke. Sad i mogu da poverujem da će država u ovom slučaju pokazati da postoji. Plašila sam se da muža prijavim da me je tukao i sada se nadam da će istina izaći na videlo".

Ivana Stamenković Sindi: Zakon štiti nasilnike i nasilje u porodici!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs