mar cigoj

OVO JE PRVI MUŽ NIKOLINE PIŠEK SA KOJIM IMA ĆERKU: Sin je slavnog pevača, a poznat je po burnom ljubavnom životu

Nikolina Pišek ostala je bez supruga Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo pre dva meseca, ali malo ko zna ko je njen prvi muž.

Celebrities
10:17h Autor:
OVO JE PRVI MUŽ NIKOLINE PIŠEK SA KOJIM IMA ĆERKU: Sin je slavnog pevača, a poznat je po burnom ljubavnom životu
Kako izgleda prvi muž Nikoline Pišek?, Foto: ATA Images

Nikolina Pišek je poslednjih dana intrigirao javnost u celom regionu, a poslednjih dana je glavna tema medija zbog sukoba sa svekrom Mišom Grofom.

Nakon iznenadne smrti supruga srpskog istoričara Vidoja Ristovića, hrvatska voditeljka ostala je udovica sa njihovom ćerkom Unom Sofijom i starijom Hanom koju ima iz prvog braka sa novinarom Markom Cigojem, sinom operskog pevača Krunislava Cigoja.

Ovaj novinar osim ćerke sa voditeljkom, ima i sina Vita, kojeg je dobio iz 10-godišnje veze sa spisateljicom Josipom Pavić.

Naime, Nikolina je imala 21 godinu kada je stala na ludi kamen sa Markom i rodila devojčicu danas svršenu studentkinju medicine.

Mark Cigoj
foto: STORY.HR ARHIVA, USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Cigoje je potpuno je emotivno i finansijski stao uz voditeljku koja je u to vreme završavala arhitekturu.

Nikolina i Mark zajedno su bili nekoliko godina, a uprkos tome što je bila zalljubljena do ušiju, navodno je, presekla i rekla kraj braku i njegovom burnom životu.

Uprkos tome što su mu sve veze bračne i vanbračne bile na duge staze u hrvatskim medijima uvek se govorilo o njegovom burnom emotivnom životu.

Nikolina Pišek sa ćerkom
Nikolina Pišek sa ćerkomfoto: Story.hr

On se retko izlaže u javnosti, a čak ni na Instagramu njegove i Nikolinine ćerke nema gotovo nijedne njegove fotografije. Ali, uprkos tome njegove kolege vole da se podsete Markove i Nikolinine ljubavi.

Nikolina Pišek, Nikolina Ristović
foto: Kurir / Aleksandar Jovanović
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs