pogledajte

OD BIZNISMENA, RONIOCA DO PRINCA: Evo koje sve muškarce je volela Nikolina Pišek pre Vidoja Ristovića! (FOTO)

Nikolina Pišek je oduvek bila interesantna široj javnosti, a njen emotivni život je, naročito sad, jedna od glavnih tema.

Ljubav
Autor:
OD BIZNISMENA, RONIOCA DO PRINCA: Evo koje sve muškarce je volela Nikolina Pišek pre Vidoja Ristovića! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Nikolina Pišek je hrvatska voditeljka koja je bila u braku sa srpkim istoričarem Vidojem Ristovićem, a njihovu idilu je prekinula njegova iznenadna smrt u 44. godini.

Zanosna voditeljka ima dve ćerke, stariju Hanu iz ljubavi sa Markom Cigojem, a mlađu Unu Sofiju iz ljubavi sa Ristovićem.

Zanimljivo je da je u životu lepe Nikoline bilo dosta turbulencija, a Marko i Vidoje nisu jedini koje je volela, te tako se spekulisalo da je bila i sa jednim princem, piše Glossy.

Mark Cigoj

On je hrvatski novinar i njihova ljubav je bila prava mladalačka, Nikolina je imala samo 21 godinu kada su dobili ćerku.

Kristijan Curavić

Nikolina je bila tri godine u vezi sa Kristijanom koji se bavio ronjenjem i bio je rekorder u ronjenju na dah, a njihova ljubav je počela 2007. i on ju je bio i zaprosio. Hrvatski mediji su pisali da je razlog raskida Kristijanovo neverstvo, dok je on to demantovao.

Kamran Pahvali

Iranski princ sa kojim voditeljka nikad zvanično nije potvrdila vezu. On je unuk iranskog šaha Reze Pahvalija, a upoznali su se tako što ga je intervjuisala.

- On je jako simpa, zabavan, otvoren, obrazovan i privlačan muškarac, ali na vaše pitanje imam li šta za objaviti o nama, nemam. Kami i ja smo frendovi, a tri dana u Kanu proveli smo u zezanciji i partijanju, i to je sve - rekla je Nikolina o njemu.

Matija Ćorković

Srpski biznismen na kog su bile slabe estradne zvezde, pa se pričalo da je bio i sa Anom Nikolić. Nikolina je bila dve godine u vezi sa njim, a razlog raskida je bila daljina.

Niša Saveljić Dosta se pisao o vezi hrvatske voditeljke i nekadašnjeg fudbalera, međutim, oboje su to demantovali.

Niša Saveljić
foto: Kurir/Dado Đilas

- Od svih frajera s kojima su me spajali u poslednje vreme, a bilo ih je pet, šest, Niša je najzgodniji - rekla je ona tada.

Vidoje Ristović

Za srpskog istoričara Nikolina se udala 2013. godine, a dugo se pisalo o njihovom trodnevnom glamuroznom venčanju u Monte Karlu.

Vidoje Ristović, Nikolina Pišek
foto: ATA Images

Iznenadna smrt ih je rastavila, a Nikolina jako teško podnosi taj gubitak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs